Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Close up van lachende vrouw

7 gratis producten voor jou en de kids

Shoppen: you either love it or hate it. Hoe dan ook, er is één ding waar we bijna allemaal geen nee tegen zeggen: gratis producten! Daarom voor jou de 7 leukste gratis babydozen, gratis proefmonsters en gratis proefpakketten op een rij.

Gratis babydoos ‘de blije doos’

Verwacht jij binnenkort (nog) een kindje? Dan kan je de blije doos online gratis aanvragen. De doos is gevuld met verschillende producten voor jou en je baby. Je vindt er onder andere spullen van Pampers, Nutricia en Philips Avent. Ook ontvang je een aantal handige kortingsbonnen.

Gratis aanvragen >>
Gratis blije doos

Gratis rompertje

Ben jij net mama of papa geworden, of word je dat binnenkort? Vraag dan gratis dit fijne, hippe rompertje aan bij Zeeman. Het rompertje is gemaakt van biologisch katoen en heeft een beetje stretch. Dat vindt je kleine heerlijk zitten.

Gratis aanvragen >>
Zeeman rompertje gratis

Gratis welkomstkado bij Mijn Nutricia

Ontdek alles wat je moet weten over je zwangerschap en de eerste jaren met je kindje. Meld je nu aan voor Mijn Nutricia en ontvang een gratis welkomstkado.

Meld je gratis aan >>

nutricia

Gratis Zwangerbox en Babybox

Ben je zwanger? Dan kan je online gratis de Zwangerbox en Babybox aanvragen. In beide boxen vind je tijdschriften, kortingsbonnen en verschillende producten voor jou en je kindje. Als je al bevallen bent, kan je tot 6 maanden na je bevalling de Babybox aanvragen.

Gratis aanvragen >>
gratis zwanger- en babybox

Gratis proefpakket luiers GhaZoo

Maak gratis kennis met GhaZoo: een nieuw luiermerk met luiers van de hoogste kwaliteit. Met de unieke luierservice heb je altijd de juiste luiers in huis. Je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je de luiers wil ontvangen en ze worden gratis thuisbezorgd. Nooit meer sjouwen met pakken luiers en nooit meer onverwachts zonder; ideaal!

Proefpakket aanvragen >>

Let op: na 14 dagen wordt je aanvraag omgezet in de luierservice en ontvang je 5 pakken luiers voor € 36. Wil je geen gebruik maken van de luierservice? Zet je abonnement dan eenvoudig om en annuleer de vervolglevering.
gratis luierpakket

Gratis boekenpakket

Samen boekjes lezen is leuk én leerzaam. Vraag nu gratis een boekenpakket aan bij Kwebbels en ontvang een serie leuke lees- en doeboekjes. Je betaalt alleen de verzendkosten. Je kan kiezen uit boeken voor verschillende leeftijdsklassen, dus de boekjes zijn altijd afgestemd op de leeftijd en het leesniveau van jouw kids.

Gratis boekenpakket aanvragen >>

gratis boekenpakket

Let op: het proefpakket wordt omgezet in een abonnement. Wil je dit niet? Zeg dan het abonnement op tijd op.

Gratis BoekStartkoffertje, inclusief twee boekjes

Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kleine. Daarom kan je met deze waardebon gratis een koffertje met twee leuke boekjes ophalen bij je dichtstbijzijnde bibliotheek. Het schattige koffertje alleen al is een must! De twee boekjes verschillen per periode. In voorgaande koffertjes zaten o.a. boekjes van Dick Bruna, Kikker, Nijntje, Dribbel en Dikkie Dik.

Download de waardebon >>
Gratis boekstartkoffertje

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.