Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Boom

Boom versieren, kaarten versturen

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken, tijd om al je dierbaren weer even in het zonnetje te zetten. December is naast alle drukte ook een tijd van samenzijn, liefde en een perfecte manier om je blijk van waardering te geven aan de personen die je dierbaar zijn. De met zorg gekozen kaarten met een persoonlijk bericht, kan je dit jaar helemaal afmaken met de perfecte decemberzegel op de envelop. Hiermee valt er toch een stukje liefde bij je naasten op de mat?

Samen bezorgen we de mooiste dagen van het jaar

Sinterklaas is het land weer uit, voor veel mensen het moment om de kerstboom op te tuigen. Heb jij hem al staan? Net als de kerstboom optuigen is het versturen van kerstkaarten ook een traditie, het is een fijn gevoel om een envelop vol liefde te mogen ontvangen nietwaar? Vaak worden er kerstkaarten verstuurd om fijne feestdagen te wensen of de beste wensen voor het nieuwe jaar. Een ultiem kerstgevoel als de kerstkaarten in de brievenbus vallen en de persoonlijke aandacht voor elkaar.

Tip: als je de kerstboom optuigt zit je al in het kerstgevoel, koop dan meteen je kerskaarten en decemberzegels, schrijf ze en verstuur ze voordat de echte kerstdrukte begint.

Decemberzegels

Ieder jaar zijn er decemberzegels te koop, die de envelop van de kerskaarten extra feestelijk maken. Het is de finishing touch voor iedere kerstkaart. En ze zijn ook nog eens voordeliger! Ze worden ieder jaar ontworpen door een andere ontwerper.

Dit jaar zijn de decemberzegels ontworpen door illustrator Miriam Bos. Haar ontwerp is nostalgie ten top. Voor Miriam is kerst echt een tijd van samenzijn en aan elkaar denken. Niets hoeft, maar alles mag in deze gezellige maand. Juist de kleine momenten zijn zo bijzonder: de feestelijk versierde eettafel, een mooi plaatje schieten van de versierde kerstboom, een doosje vintage kerstballen uitpakken. Zo vertelt iedere decemberzegel een persoonlijk verhaaltje over kerst en de decembermaand. Elke zegel staat op zichzelf, maar samen vormen ze 1 geheel en 1 verhaal.

Wij vinden ze allemaal heel feestelijk en hip, maar onze favoriet is de zegel met de glazen bol met de huisjes erin. Met deze decemberzegels krijg je toch helemaal zin om je kerstkaarten te schrijven?

Meer informatie en alle verkooppunten kun je vinden op PostNL.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met PostNL.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.