Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

wat moet je meenemen naar een babyshower

Wat neem je mee naar een babyshower?

Als je wordt uitgenodigd voor een babyshower is dat natuurlijk een hele eer. Je mag samen met de aanstaande mama het nieuwe leven vieren, dat wordt zeker weten een groot feest. Uiteraard wil je niet met lege handen aankomen. Neem één van de volgende dingen mee, en je maakt zeker indruk. Let op: overleg wel altijd eerst even met de organisatie, dan weet je zeker dat je bijdrage gewaardeerd wordt.

Cadeautje

Natuurlijk is het eerste waar je aan denkt een cadeautje. Het kan leuk zijn om met de hele groep geld bij elkaar te leggen om zo een groter cadeau te kunnen geven. Geef je liever zelf iets? Denk dan aan iets praktisch, zoals een rompertje of een mooie (zelfgemaakte) luiertaart.

babyshower cadeaus

Versiering

Ook als je niet in de organisatie zit, kan het nog steeds leuk zijn om wat decoratie mee te nemen. Breng bijvoorbeeld mooie bloemen mee voor op tafel of een grappige ballon. Kan je goed knutselen? Bied dan je diensten aan bij de oranisator, misschien kan je wel een mooie centerpiece in elkaar zetten voor tijdens het feest.

babyshower versiering

Hapjes

De aanstaande mama eet nu voor twee, en dat mag best een excuus zijn om zelf ook een keer wat extra te nemen. Kan je goed bakken of koken? Bied dan aan om een mooie taart te maken of neem wat andere kleine hapjes mee. Hier maak je de andere feestgangers zeker weten blij mee!

babyshower hapjes

Spelletjes

Een leuk spelletje maakt de babyshower extra bijzonder. Je kan bijvoorbeeld rompertjes en textielstiften meebrengen, zodat iedereen een mooi rompertje voor de nieuwe baby kan versieren. Of neem verschillende soorten babyvoeding mee, zodat jullie een proeverij kunnen houden.

babyshower spelletjes

Iets te drinken

Met al die lekkere hapjes moet je niet vergeten om gehydrateerd te blijven. Jij bent de held van de avond als je met een paar lekkere (alcoholvrije) cocktails of een fles prosecco aan komt zetten. Als je ook nog glazen of bekertjes meebrengt, heb je het helemaal goed voor elkaar.

babyshower drankjes

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.