Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Als moeder

Als moeder, krijgt je slaapritme het jarenlang flink te verduren.

Een verstoorde hormoonbalans, een drukke baan, het huishouden, de opvoeding en… vermoeidheid en irritaties. Het leven van een moeder gaat bíjna altijd over rozen, maar soms kun je wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Om moeders (in spé) een steuntje in de rug te bieden, ontwikkelde Maartje Niehof, zelf moeder van vier, SUPS. Een lijn speciale supplementen gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen en antioxidanten. Bedoeld om moeders meer energie te geven, de hormoonbalans te herstellen en de weerstand te verhogen.

Als moeder, krijgt je slaapritme het jarenlang flink te verduren.

Dat vermoeidheid en stemmingswisselingen intens kunnen zijn ervoer ook Maartje (41): “Mama zijn heeft mij op verschillende vlakken uitgedaagd en veranderd. Het is in veel opzichten fantastisch, maar eerlijk gezegd van tijd tot tijd ook echt intens en vermoeiend.” Het aan den lijve ondervinden van de struggles van moederschap in combinatie met onderzoek onder moeders én haar interesse in gezonde voeding, maakte dat zij in de wereld van de voedingssupplementen dook en met experts hierover in gesprek ging.

Het ontbrak aan schone, plantaardige supplementen, waarvan de ingrediënten zijn gekozen op basis van de fysieke en mentale behoeftes van moeders, waardoor je niet zelf op onderzoek uit hoeft over wat je precies nodig hebt in deze veeleisende jaren. Supplementen die je meteen een gezonde kick-start van de dag geven. Zo werd SUPS geboren. Met als missie om vrouwen te empoweren in deze bijzondere fase van hun leven en ze handvatten te bieden om een goede selfcare routine in te bouwen.

Méér dan alleen een mama

De hero van SUPS is “The Mom Plan”, een complete bundel met supplementen voor moeders. Als aanvulling hierop is er de “The Pregg Plan”, een supplementenbundel voor zwangere vrouwen. Beide bundels bevatten alle vitamines en mineralen die je als mamma (in spé) nodig hebt in deze veeleisende jaren.

Selfcare hoeft geen luxe dingetje te zijn,” zegt Maartje: “In een maatschappij waar stress bijna als normaal wordt ervaren, is het juist van groot belang dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Voor jou én je omgeving. Met supplementen kun je jezelf dat beetje extra geven, zonder dat het zeeën van tijd kost. Bovendien is het een effectieve maar simpele manier om aan je gezondheid te werken. Wanneer jij je goed voelt, kun je beter omgaan met alle uitdagingen en, naast het moeder zijn, ook nog energie overhouden voor andere dingen. Je bent per slot van rekening méér dan alleen een mama.

SUPS

SUPS streeft naar maximale positieve impact op vrouwen, en minimale impact op de aarde. Daarom bestaan alle producten uit plantaardige vitaminen, mineralen en antioxidanten, worden ze gemaakt in eigen land én komen in een 100 procent gerecyclede verpakking met rietsuiker label. Het hele assortiment is ‘clean label’. Dat wil zeggen dat er geen hulpstoffen van synthetische oorsprong in worden gebruikt, maar enkel natuurlijke varianten. Zo wordt er bijvoorbeeld rijstzetmeel als anti-klontermiddel gebruikt. Geen zorgen dus over wat je precies inneemt!

De vegan supplementen zijn verkrijgbaar via sups.care

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SUPS.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.