Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Alles

Alles wat je nodig hebt om producten te verzenden

Heb jij een eigen bedrijfje en wil je weten wat je kunt doen om je producten veilig te verzenden? Dat snappen we. Je hebt immers veel tijd besteed aan je website of Instragramshop en het is belangrijk dat je trouwe klanten en potentiële nieuwe kanten een goede indruk van je bedrijf geeft. Zoek je naar inspiratie om dit te kunnen doen? Lees dan gauw verder voor een aantal tips.

Alles wat je nodig hebt om producten te verzenden

De bubbeltjes envelop

Allereerst is het goed om te kijken naar manieren om je product veilig te laten overkomen. Verkoop je bijvoorbeeld sieraden? Dan is het verstandig om deze extra goed te beschermen. Dit kan met een bubbeltjes envelop. Dit is een soort papieren envelop, maar dan met bubbeltjes plastic aan de binnenkant. Op die manier verklein je de kans dat er iets met je dierbare producten gebeurt. Zo’n envelop heeft helaas niet de mooiste uitstraling. We raden daarom af om hiervan je primaire inpakmateriaal te maken. Je kunt beter een doosje of envelop kiezen om de bubbeltjesenvelop in te stoppen.

Duurzame materialen

Vroeger werd er gewoon een flinke lading plastic gebruikt om een pakketje mee te verzenden. Tegenwoordig zijn mensen echter een beetje uitgekeken op plastic. Daar moet je als klein bedrijf wel in meegaan, want je wilt je klanten natuurlijk binden. Een goed alternatief voor kleine pakketjes is bijvoorbeeld de kartonnen envelop. Deze zijn vaak net zo stevig en stralen duurzaamheid uit.

Voor opvulmateriaal kun je ook voor biologisch afbreekbaar opvulmateriaal gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan opvulchips die gewoon bij het gft-afval kan worden gegooid. Waar de opvulchips vroeger uit plastic bestonden, zijn ze tegenwoordig gewoon op zetmeelbasis. Dat werkt net zo goed en straalt duurzaamheid uit.

Dozen bedrukken en sluitstickers

Brievenbus- en verzenddozen kun je tegenwoordig makkelijk laten bedrukken met je eigen logo. Bijvoorbeeld op één zijde van de doos. Je kunt dozen ook helemaal laten bedrukken. Dat staat niet alleen prachtig, het zorgt er meteen voor dat de klant niet gauw zal vergeten dat je pakketje op de deurmat lag. Win-win-situatie dus.

Wil je een iets bescheidenere indruk maken? Dan kun je denken aan sluitstickers om toch nog even je ‘handtekening’ op het pakketje te zetten. Een sluitsticker is vooral voor kleine brievenbusdoosjes een mooie manier om een bedrijfslogo achter te laten. Bovendien staat het heel professioneel!

Verzendverpakkingen aanschaffen

Ben je op zoek naar de beste manier om je producten goed over te laten komen bij de klant? Bij Rotimshop.nl vind je allerlei soorten verzendverpakkingen om een blijvende indruk achter te laten. Zo vind je hier brievenbusdozen in allerlei kleuren en kun je hier ook jouw verzenddozen laten bedrukken met je eigen logo. Wil je liever een item laten bedrukken? Ook daarvoor ben je bij ze aan het juiste adres. Zo weet je zeker dat de klant je pakketje met een glimlach zal ontvangen!

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.