Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Alle (kerst)ballen verzamelen

Alle ballen verzamelen

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Wil jij nou niet alleen een mooie kerst voor jezelf maar óók een schitterende kerst voor iemand anders? Stof dan je oude kerstversiering af en lever ‘m in bij Intratuin! Alle ballen verzamelen!

In samenwerking met Het Goed, de grootste kringloopketen van Nederland, zorgt de groenspecialist er dan voor dat ook degene die het iets minder breed hebben een uitbundig versierde kerstboom kunnen optuigen.

Met de ingezamelde ballen én wat nieuws maken ze voor 500 gezinnen een kerspakket, inclusief kunstboom. Dus verzamel deze winter al je oude ballen en maak een ander blij. Kijk  hier voor een inzamelpunt bij jou in de buurt.

Over Intratuin

Intratuin is een organisatie waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hechte band van samenwerkende ondernemers en beroepskrachten. De Intratuin formule bestaat 40 jaar en heeft 68 franchisevestigingen, waarvan 54 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Meer informatie over een vestiging in de buurt is te vinden op www.intratuin.nl.

Over Het Goed

Het Goed is een sociale onderneming met 30 eigentijdse kringloopwarenhuizen en 5 textielsorteercentra verspreid door heel Nederland. Vanuit de missie ‘werk maken door hergebruik’, zet Het Goed zich samen met gemeenten en andere partners in voor een inclusieve en circulaire samenleving. Voor en achter de schermen heeft Het Goed ruim 1.300 medewerkers. Dagelijks worden honderden mensen passend werk aangeboden. Met de aantrekkelijke, frisse uitstraling, het ruime aanbod en de goede service trekken de kringloopwarenhuizen jaarlijks meer dan 2 miljoen klanten. Het Goed is PSO-gecertificeerd. Meer informatie over een vestiging in de buurt is te vinden op www.hetgoed.nl.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.