Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

voorjaarsvakantie

De leukste uitjes voor tijdens de voorjaarsvakantie

18 februari starten de voorjaarsvakanties in ons land, misschien ga je wel op vakantie of blijf je lekker thuis. De kinderen zijn in ieder geval lekker vrij. Blijf jij thuis en heb je nog inspiratie nodig wat je in de voorjaarsvakantie met de kids kan gaan doen? Wij zetten de leukste uitjes voor in de voorjaarsvakantie voor je op een rij.

De leukste uitjes voor tijdens de voorjaarsvakantie

voorjaarsvakantie Ontrafel de geheimen van de zeeën in Museon-Omniversum

Ruim 70% van onze planeet bestaat uit zeeën en oceanen. In die magische onderwaterwereld leven en bloeien de meest bijzondere dieren en planten. Het is belangrijk om die te beschermen want het leven op aarde is er nauw mee verbonden. Geniet van de grootbeeldfilm Secrets of the Sea en de nieuwe National Geographic tentoonstelling Pristine Seas. Duik in de diepte tijdens allerlei activiteiten: vouw mee voor de Noordzee, doe mee aan de Vlotte Vis Kwis, ontdek tijdens de familietour allerlei geheimen van de zee en speur in de diepte bij de Dome.
www.oneplanet.nl

voorjaarsvakantie Speelpret bij Villa Zebra!

Nieuwsgierige peuters en kleuters (2-6 jaar) duiken deze vakantie in de interactieve tentoonstelling ZELF! van Villa Zebra. Voer de hongerige rommelmonsters met gevonden troep, help de dokters in het ziekenhuis of drink een kopje thee in het XXL-poppenhuis. Uitgespeeld? Doe dan mee aan een creatieve workshop! In Villa Zebra groeit namelijk een groot, groen bos. Help jij ons mee om nieuwe bosbewoners, exotische plantensoorten en giga grote boomhutten te maken voor ons wilde woud? In de voorjaarsvakantie is Villa Zebra extra vaak geopend!

Villa Zebra, Stieltjesstraat 21 Rotterdam www.villazebra.nl

voorjaarsvakantie Neem jouw speurneus(je) mee naar het grootste kasteel van Nederland

Wat is er nu leuker dan een kasteel bezoeken? Deze voorjaarsvakantie heeft het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, een leuke extra speurtocht voor de kleintjes. De kok is er vandoor gegaan met het geheime recept van de Chestercake…Een eeuwenoud familierecept. Alleen de echte detectives weten het recept terug te vinden! Doe de speurtocht samen met jouw detective(s) in een prachtig en luxueus kasteel. Terwijl de kinderen aan het speuren zijn ontdek jij alles over het leven van de adellijke familie.
www.kasteeldehaar.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Museon Omniversum, Villa Zebra en Kasteel de Haar.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.