Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De allerleukste boeken

De allerleukste boeken

De allerleukste boeken voor jou en je kind, elke maand tipt Fabulous Mama je welke boekies het leukste zijn.

De allerleukste boeken

De allerleukste boeken

VINNIE & FLOS OP BEZOEK

Vinnie gaat met zijn ouders op bezoek bij zijn strenge tante. Dat vindt hij heel spannend. Gelukkig gaat Flos stiekem mee. En Flos helpt Vinnie ook als hij naar de tandarts moet. Het is alleen wel jammer dat Flos steeds zo’n troep maakt. Op een dag komt er een zwerfkat op bezoek. Die ziet Flos aan voor een muis. Nu is het Flos die een beetje bang wordt. Maar gelukkig heeft hij Vinnie. En samen durven ze alles!

Marte Jongbloed & Natascha Stenvert
Vanaf 4 jaar, € 15,99 lsamsterdam.nl

De allerleukste boeken

MUS & KAPITEIN KWAADBAARD EN DE 5 SLANGEN

Mus is wees en woont in Zeeburgerdam. Op een dag wordt het havenstadje overvallen door de beruchte piratenbende De 5 Slangen. Mus weet te ontsnappen en roept de hulp in van kapitein Kwaadbaard. Algauw belandt Mus in een reusachtig avontuur vol bloeddorstige wolven, kleine boswezens, een stad van scheepswrakken, een listige dief, een spookschip en een gewiekste zakenvrouw. Met steun van Kwaadbaard, zijn broer Bertrand, Kromme Kareltje en De Buffel – én een flinke dosis moed – is Mus vastbesloten de piraten te verdrijven. Maar komt haar hulp wel op tijd? Dit boek is zo leuk, dat het genomineerd is voor de Hotze de Roosprijs 2021!

Kevin Hassing & Linde Faas
Vanaf 10 jaar € 16,99, lsamsterdam.nl

De allerleukste boeken

HET GEHEIME LEVEN VAN DIEREN

Het dierenrijk zit vol verrassingen en hoe meer we ontdekken, hoe meer we erachter komen hoe vindingrijk en creatief dieren kunnen zijn. Sommige zijn zo slim of handig dat je het bijna niet kunt geloven. Wist je bijvoorbeeld dat gordeldieren een ingebouwd reddingsvest hebben? En dat wombats hun vijand buiten de deur houden met hun eigen dikke billen? In dit boek vind je de leukste feitjes over het fascinerende dierenrijk.

Liz Marvin & Greg McLeod
Vanaf 4 jaar,€ 14,99 kluitman.nl

MAMA HEEFT EEN BEER IN HAAR HOOFD

Mama Kangoeroe heeft een beer in haar hoofd. Het is een Grommende Beer, hij is heel erg groot en hij laat zich niet zomaar wegjagen. Oei! Kleine Kangoeroe stelt vragen aan Papa en Mama Kangoeroe. De slimme mevrouw Uil adviseert Mama Kangoeroe naar het Praatbos te gaan. Daar kan de Grommende Beer hopelijk veel kleiner gemaakt worden… Mama heeft een beer in haar hoofd is een invoelend en integer prentenboek om aan kinderen te vertellen hoe het is als je als ouder in psychische problemen zit en daar probeert uit te komen. De auteur probeert dit zware verhaal zo licht mogelijk te brengen. Zowel geschreven vanuit het gezichtspunt van de moeder als van het kind en met een belangrijke rol voor de vader op de achtergrond.

Nele Reynders & Sofie Schollaert
Vanaf 5 jaar, € 14,95 levendiguitgever.nl

Productie Flory Huisman | geïnspireerd op tips van Boekwijzer.com | Beeld Pexels.com
Daarnaast bevat deze rubriek een aantal gesponsorde items.

 

In Fabulous Mama 3-2021 vindt je nog meer tips voor de allerleukste boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.