Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Bescherm wat je lief is met de Eufy by Anker Indoor Cam

Je kinderen, de hond en de kat het zijn allemaal geliefde die je liefst de hele dag in de gaten houdt. Helaas kan je niet overal tegelijk zijn maar Eufy by Anker helpt je graag een handje.

Beste Koop door de Consumentenbond

Jij bent niet de enige die graag een ‘oogje in het zeil houdt’, onlangs is de Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt uitgeroepen tot beste koop. Door het toepassen aftificial intelligence (AI), weet deze camera of bijvoorbeeld jouw kind of huisdier binnen is. Dit is natuurlijk handig maar niemand zit te wachten op 24 opname in huis, deze handige gadget neemt alleen op wanneer er interessante gebeurtenissen zich voordoen.

Wat is de Eufy by Anker Indoor Cam precies?

De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Dit maakt deze camera uniek omdat de meeste beveiligingscamera’s beschikken over Full HD, en 2K net wat scherper is. Verder is het een Pan Tilt camera, wat betekent dat de camera zowel kan draaien als kantelen en je hiermee dus de gehele kamer in de gaten kan houden.

Ook heeft deze camera nachtzicht en bewegingsdetectie. Je krijgt een melding als er beweging is en kan de beelden live zien via de app van Eufy. Als je de beelden wilt opslaan kan dit op een SD-kaart van max 128GB, maar opslaan in de cloud is ook een optie.

Handige Harry

Deze nieuwe huisgenoot is er niet alleen om je geliefde altijd dichtbij te hebben, maar heeft ook de mogelijkheid om realtime te praten met de mensen in de kamer. Maar ook je hond of kat kun je hiermee toe spreken.

Harde geluiden van bijvoorbeeld een kindje dat huilt worden ook gedecreteerd en de camera geeft je dan een melding, super handig!

Een kind of dier zit natuurlijk niet stil ook dit is geen probleem van de camera ziet de bewegingen en draait of kantelt moeiteloos met de persoon of dier mee, zo hou je alles altijd goed in gaten.

Ook heeft de camera nachtzicht en is deze overal te monteren. De camera kan je op een tafel of in de kast neerzetten. Maar met de meegeleverde montageplaat kan je de camera ook gemakkelijk bevestigen aan je muur of plafond. Aan jou de keuze!

Opslaan van de beelden

Via de app van Eufy kan je live meekijken met jouw camera. Als je de beelden ook nog wilt opslaan kan dit lokaal op een standaard SD-kaart van max 128GB. De SD-kaart zit niet bij de Eufy in begrepen, deze moet je dus nog wel zelf aanschaffen, maar veilig is het wel! Alle opgeslagen beelden zijn veilig op je eigen SD-kaart in je eigen huis.

De Eufy by Anker  Indoor Cam werkt in combinatie met HomeKit, Google Assistant en Alexa.

Je kunt er ook voor kiezen om de beelden op te slaan via Eufy Cloud Storage. Hiervoor kan een abonnement afgesloten worden van ongeveer 3 euro per maand.

De Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt is op dit moment in verkrijgbaar bij MediaMarkt, je haalt nu een 2-pack voor €79,- dat is een koopje toch?

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.