Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x Iets-andere-horeca

Speciaal voor ouders én kinderen die nou eens niet naar een pannenkoekenrestaurant willen, delen wij de leukste restaurants in Nederland. Hier kunnen jullie samen genieten van uit eten gaan! 

Kroast

Kroast in de Eemhaven in Amersfoort heeft in het weekend een hele kinderspeelkamer
mét nanny. De wanden zijn van glas, dus je kunt zien dat je kind zich prima vermaakt. Doe daarna eventueel nog een drankje in Het Lokaal om de hoek. Dat heeft een fijne kinderspeelkuil.

Supermercado

Supermercado in het Witte de Withkwartier in Rotterdam serveert heerlijke
Latijns-Amerikaanse gerechten en heeft een kinderspeelhoek, de Minimercado. In de zomer is het Lido op het Promenade Deck van het stoomschip Rotterdam een aanrader. En nee, niet zozeer vanwege het eten, maar vanwege het geweldige pierenbadje in het midden van het terras.

Jozef

Jozef op de Utrechtse Mariaplaats is super ingericht en heeft een gezellige speelhoek. Buiten het centrum van Utrecht is Buurten in de oude Sojafabriek te gek: er is een uitgebreide speelkamer en er heerst een fijne sfeer.

IJ-Kantine en Pllek

Pak emmer en schepje en neem in Amsterdam de pont vanaf het Centraal Station naar de NDSMwerf in het hippe Noord. Daar zijn de IJ-Kantine en Pllek aanraders. De eerste heeft binnen een kinderhoek en buiten een zandbak. Pllek is één grote zandbak, want het is een strandtent.

Cantina Mexicana

Bij Cantina Mexicana op de Vismarkt in Groningen prijken op het menu para ninos onder
meer de Speedy Gonzales (een kleine biefstuk met friet) en een kinder-taco en kinder-enchilada. Is je koter uitgegeten, dan kan hij gaan koken in het keukentje in de uitgebreide kinderhoek.

Tekst Eva Munnik 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.