Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5 leuke kraamcadeaus

5 leuke kraamcadeaus om te geven én te krijgen

Wat leuk, je vriendin of zus is zwanger! Je wilt natuurlijk het leukste kraamcadeau geven waar ze nog jarenlang over praat. Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Dit vinden wij de 5 leukste kraamcadeautjes voor jongens en meisjes die je zelf kan maken.

5 leuke kraamcadeaus om te geven én te krijgen

De klassieker: een luiertaart

Voor veel stapelplezier kan je een leuke luiertaart maken. Niet alleen heel schattig maar ook erg bruikbaar voor de ouders. Je kan er veel luiers in kwijt. Daarnaast kan je een aantal babyproducten, zoals rompertjes, speelgoed en speentjes eraan toevoegen. Wil je de luiertaart nog een persoonlijke touch geven? Versier dan de bovenkant dan met een vlaggenlijn met de naam van de pasgeboren baby erop, gemaakt van wat touw, gekleurd papier en twee rietjes.

5 leuke kraamcadeaus

Baby-bloemenboeket

Met dit baby-bloemenboeket van rompertjes heb je binnen no time een mooi kraamcadeau om te geven, gevuld met rompertjes en andere handige babyspullen. Hier heb je geen groene vingers voor nodig, je hebt dit cadeautje zó in elkaar gezet.

5 leuke kraamcadeaus

Luieruil

Een luieruil als kraamcadeau is een echte eyecatcher. Je bouwt de uil met 50 luiers en een aantal rompertjes en hydrofiele luiers. Zet de uil op een potje zodat hij rechtop blijft staan en vul het potje met schattige babyspullen en handige producten.

Luieruil

Luierkinderwagen

Het kost je maar een halfuurtje om het in elkaar te zetten, maar deze luierkinderwagen als kraamcadeau is superleuk om te geven. Win-win! Vul de kinderwagen met 66 luiers en verstop er allerlei schattige cadeaus in, zoals een knuffeltje, rompertjes en hydrofiele luiers.

Luierkinderwagen

Luiermotor, vroem vroem!

Een luiermotor is leuk om te maken, om te geven én om te krijgen! De wielen bestaan uit luiers, en de motor maak je af met rompertjes, sokjes en decoratie. Zet een lief knuffeltje op de zadel en je originele kraamcadeau is helemaal af!

Luiermotor

Hier vind je nog meer kraamcadeaus

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.