Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

5 originele DIY-kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau dat je zelf kan maken? Je keuze valt misschien snel op het maken van een luiertaart, maar er bestaan nog allerlei andere variaties! Met een schaar, decoraties, luiers en wat kleine babycadeaus heb je binnen no time het perfecte kraamcadeau in elkaar geknutseld. Inspiratie nodig? Wij zetten de 5 leukste en meest originele DIY-kraamcadeaus voor je op een rij!

Zeg het met een baby-bloemenboeket!

Een originele variant op de bekende luiertaart, is een baby-bloemenboeket van rompertjes. Je hebt het binnen een kwartier gemaakt en met een aantal rompers heb je al een mooi boeket in elkaar geknutseld. Koop verschillende kleuren rompers en doeken voor een kleurrijk boeket, of ga juist voor één kleurenpallet als je het iets rustiger wilt houden. Aan jouw de keuze hoe het eruit komt te zien. De ontvanger is er sowieso erg blij mee!
Babyboeket blauw

Oehoe de luieruil

Met een luieruil als kraamcadeau gooi je zeker hoge ogen bij de ouders én de andere kraamvisite. Je kan er ongeveer 50 luiers in kwijt en kan er daarnaast nog allerlei leuke babyspullen in verstoppen. Denk aan rompers, babysokken, hydrofiele luiers, lepels en borstels. Wedden dat jouw cadeau nog even op de foto wordt gezet voordat het uitgepakt wordt?
Luieruil neutraal

Luier kinderwagen

Elke nieuwe ouder is blij met een luiercadeau, je kan er immers nooit genoeg van hebben (hallo, explosieluier!). Met deze luier kinderwagen als kraamcadeau heb je zowel een origineel als een praktisch cadeau. Je kan de kinderwagen vullen met wel 66 luiers en je kan er nog allerlei schattige cadeaus in kwijt, zoals een knuffel, speenkoord, rompers en hydrofiele luiers. Het kost je maar een halfuur om in elkaar te zetten, maar je maakt de ouders er enorm blij mee!
Luierkinderwagen blauw

Luiermotor

Voor een motormuis in spé is dit een te gek alternatief op de klassieke luiertaart: een luiermotor! De wielen bestaan uit 10 luiers, het spatbord en stuur maak je van rompers en sokken. Versier de luiermotor met een mooi lint en zet een leuke knuffel op de zadel. In een mum van tijd heb je een te gek én origineel kraamcadeau. Leuk voor jongens én meisjes!
Luiermotor roze

Luierbeer

Kijk, hoe leuk! Met deze luierbeer als kraamcadeau geef je een praktisch én leuk cadeau in één. De decoratie van de luierbeer kan je naar eigen smaak bepalen. Leuk om er ook babycadeaus in te verwerken, zoals een petje op het hoofd van de teddybeer en een mandje dat hij vasthoudt met allerlei kleine babyspullen, zoals lepeltjes, rompertjes en een speentje.
Luierbeer blauw

De namen in dit artikel zijn gefingeerd.

Dit artikel komt uit een eerdere editie van Fabulous Mama.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.