Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Time's

Time’s Up! Family

De zomer is weer bijna voorbij, voor we het weten is het herfst. De tijd waarin meer spelletjes gespeeld worden in gezinnen en families. Wij tippen je een leuk feelgood kaartspel voor het hele gezin!

Time’s Up! Family

In het feelgood kaartspel Time’s Up Family probeer je in 30 seconden je teamgenoten zoveel mogelijk dieren, voorwerpen en beroepen te laten raden. Dit doe je door deze begrippen te omschrijven of uit te beelden. Tijdens de eerste ronde mag je de opdracht op jouw kaart uitgebreid beschrijven en mogen je teamgenoten meerdere keren raden. Gedurende de tweede ronde speel je dezelfde opdrachten, maar ditmaal mag je de opdracht maar met één woord beschrijven. Je teamgenoten mogen ook maar één keer raden. De laatste ronde wordt wederom met dezelfde opdrachten gespeeld. Ditmaal mag een speler de opdracht alleen uitbeelden of beschrijven door geluiden te maken. Het team dat de meeste opdrachten goed geraden heeft, is de winnaar van dit leuke partyspel voor de hele familie.

 

Als speler zal je merken dat een goed geheugen en een beschrijvend vermogen van groot belang zijn in Time’s Up Family! In 3 rondes speel je dus telkens dezelfde kaarten. In sommige gevallen zal dit makkelijk zijn omdat begrippen nog fris in je geheugen zitten. Soms kan dit ook tegenvallen en blijkt dat je geheugen je misschien toch een beetje in de steek laat. Een potje Time’s Up speel je meestal in zo’n 30 minuten. Tijdens een potje zullen jij en je familie lachen tot jullie er pijn van krijgen en ook prachtige herinneringen creëren. Time’s Up Family bevat tal van kaarten, waardoor het spel interessant blijft als je het keer op keer speelt, dus haal dit spel tevoorschijn wanneer je maar wilt om een enorme hoeveelheid plezier en quality time je huiskamer in te halen.

Time’s Up Family is eenvoudig op te zetten en de regels zijn erg simpel. Het spel is makkelijk te leren en erg toegankelijk voor iedere speler van iedere leeftijd. Ideaal voor een gezellig avondje thuis met het gezin, om mee te nemen naar opa en oma, om tijdens een kinderfeestje te spelen of gewoon een snel potje na het eten!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Unbox Now.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.