Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

verwarming

Radiator ombouw: voor de veiligheid van je kind

Nu het buiten eindelijk weer echt koud begint te worden, zetten we allemaal massaal de verwarming aan om het thuis weer lekker warm te krijgen. Een kind kan zich lelijk branden aan de radiatoren of verwarmingsbuizen. Het is daarom belangrijk om kinderen tegen deze hitte te beschermen en je radiatoren goed af te schermen.

Radiator ombouw: voor de veiligheid van je kind

Radiatoren kunnen erg heet worden. Dat is natuurlijk logisch, want ze zijn er om je huis te verwarmen. Een gebruikelijke radiator kan warmer dan 55 graden Celsius worden, dus je wil liever niet dat je kind hier zijn vingers aan brandt. Speciaal voor deze situatie heeft Sentimo de Sentimo Safety ontwikkeld. Deze is gemaakt voor optimale warmte afgifte, zonder dat de buitenzijde van de radiatorbekleding warmer wordt dan 30 graden Celsius. Hierdoor is de Sentimo Safety perfect geschikt voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen of gezinnen met jonge kinderen.

Ondanks het reduceren van de temperatuur aan de buitenzijde van de Sentimo Safety is er nauwelijks sprake van warmteverlies. Door de open constructie aan boven- en onderzijde blijft de convectiewarmte van de radiator namelijk gewoon werken. Je huis of instelling blijft dan nog steeds lekker warm, maar je radiator is kindvriendelijk!

Makkelijk te onderhouden

Omdat kinderen graag hun handen en mond gebruiken om de wereld te ontdekken, is het handig dat je de radiatorbekleding makkelijk schoon kan houden. Een Sentimo radiator ombouw is heel simpel hygiënisch te houden door het gebruik van vochtige doek. Je hebt geen chemisch schoonmaakmiddel nodig wat natuurlijk ideaal is voor je kleintje en zijn of haar gezondheid.

Een strak en veilig design

Naast dat de Sentimo Safety beschermd tegen de hitte van de radiator, blijft het een uniek en modern design hebben. Het design van de Safety lijn biedt zelfs extra veiligheid door de afgeronde hoeken. Ondanks al deze extra’s is de Sentimo Safety radiatorombouw te bestellen in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen.

De Sentimo Safety is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en BSO’s. Maar kijk nou hoe mooi! Met dit strakke design staat het ook super mooi in je eigen interieur. Ideaal voor in de woonkamer of zelfs in de slaapkamer van je kleintje.

Hier vind je meer infomatie over de convectorradiator van Sentimo Safety.

 

Lees ook: Pimp de babykamer

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.