Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Nachtrust nodig? Check deze lifehacks!

Kids op één oor: check! Lamp uit: check! Telefoon op stil: check! Tijd voor bed. En dan zal je net zien dat het je niet lukt om in slaap te vallen. Heb je al veel tips geprobeerd, en lukt het nog steeds niet? Dan zou het misschien aan je bed kunnen liggen. Hoog tijd om dat eens goed onder de loep te nemen.
Tekst: Fela de Wit | Beeld: Unsplash.com

Wist je dat er een houdbaarheidsdatum aan je bed zit? Over het algemeen gaat een matras acht tot tien jaar mee. Dit hangt af van de kwaliteit. Als je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of rug, dan kan het zijn dat je matras aan vervanging toe is. Check je matras dan op kuilvorming en slijtage.

Lekker kussen

Schrik niet! De levensduur van je kussen is zelfs nog korter, namelijk tussen de drie en tien jaar. Als je kussen uitgedund is, de vulling verklonterd is of vlekken heeft, dan is dit van invloed op je nachtrust.

Of je nu een zijslaper of een buikslaper bent, voor elke slaaphouding is er een speciaal kussen ontwikkeld. Belangrijk is dat je een kussen kiest dat bij jouw favoriete slaaphouding past.

Summertime!

Nu het langzamerhand warmer wordt, is het tijd voor je zomerdekbed. Smulders textiel heeft een ruim assortiment aan dekbedden voor ieder seizoen.

Krakende lakens

Er is niets zo lekker als slapen in een pas verschoond bed. Was je beddengoed op zestig graden, daarmee dood je huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Kies voor een materiaal dat je prettig vindt en dat past bij het seizoen. Een flanellen overtrek is warm, een musthave in de winter.

Lees ook: Feestje? Zo maak je de leukste uitnodigingen.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.