Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Samen

Samen beter eten bereikbaar maken *GESLOTEN*

Vanuit Albert Heijns missie ‘Samen beter eten bereikbaar maken, voor iedereen’ wil de supermarktketen iedereen inspiratie bieden om met elkaar te genieten van eten en drinken. Ook maken zij zich al jaren hard voor een meer duurzame voedselketen, waarbij er aandacht is voor de natuur en haar biodiversiteit. Om iedereen hierin mee te nemen organiseren zij op vrijdag 29 en zaterdag 30 april het eerste Beter eten Festival in Expo Haarlemmermeer.

Samen beter eten bereikbaar maken

Dit festival is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat (duurzame en gezonde) voeding voor jezelf en de omgeving kan betekenen. Bij een groot scala aan foodstands proef je allemaal nieuwe en gezonde hapjes en kun je kennismaken met de nieuwste foodinnovaties. Geniet van allerlei verschillende smaken uit de internationale keuken, gemaakt van lokale en heerlijke producten. Naast de foodstands is er een inspirerende line-up van topsprekers, koks en artiesten. Denk hierbij aan chefkok Rudolph van Veen, actrice en sociaal ondernemer Hannah Verboom, zanger Typhoon en topsporter en schaatster Irene Schouten.

Samen

Uitgegeten? Er zijn verschillende inspirerende workshops te volgen, zoals het samenstellen van je eigen zadenpakketjes of het leren blenden van je eigen koffie. Op het festival kun je verder leren om nog meer groente te eten, je yogaskills te verbeteren of tips te krijgen van een slaapcoach. Kortom, alles om gezond en beter te leven voor jou en je gezin.

Bestel hier je kaarten.

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.