Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Sparkling

Sparkling lanceert speciale mommy & me armbanden set voor Moederdag!

Sparkling heeft iets speciaals in petto voor alle moeders en dochters deze Moederdag. Of je nu wil matchen met jouw mini me of juist je moeder in een sparkling zonnetje wil zetten. Dat kan met de Mommy & Me matching armbanden set voor moeder en dochter, klein of groot. De Mommy & Me armbandenset biedt een unieke kans voor moeders en dochters om matching armbanden te dragen. Deze unieke sets zijn ontworpen om de onverbrekelijke band tussen moeders en dochters te vieren en zijn het perfecte cadeau voor deze speciale dag. De Mommy & Me armbandenset biedt een unieke kans voor moeders en dochters om bijpassende armbanden te dragen.

Sparkling lanceert speciale mommy & me armbanden set voor Moederdag!

Elke set bevat twee Sparkling armbanden, één voor volwassenen en één op maat gemaakt voor mini-dochters, elk vervaardigd uit de mooiste edelstenen en materialen. Van Rose Quartz, Parels en Onyx gemixt met zilveren of gold plated beads, ieder passend voor moeder dochter duo. Dit perfecte cadeau wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos met daarbij een persoonlijke kaart die uitnodigt om in de pen te klimmen en zo jouw gevoelens en waardering te uiten.

Sparkling

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.