Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ontdek samen de wereld, in stijl

Wij mama’s kennen het merkt allemaal: Stokke, het Scandinavische merk van luxe en tijdloze kinderproducten. Tijdens de vele lockdowns hebben zij niet stilgezeten en deze week onthulden zij de nieuwste toevoeging aan zijn Xplory® productlijn: de Stokke® Xplory® X Signature.

De signature heeft dezelfde tijdloze en hoogwaardige uitstraling als de originele Xplory® kinderwagen maar heeft een upgrade gehad. Zo is het onderstel volledig zwart met een luxe matgouden duwstang. Nog een echt eyecatcher van deze nieuwe wagen zijn de goudkleurige logo’s op de opvallende zwarte kap. Wie wil er nou niet gezien worden met deze elegante, maar toch subtiele afgewerkte wagen?

Hoe luxe wil je gaan?

Bij deze luxe kinderwagen komen ook toffe nieuwe accessoires zoals de stijlvolle zwarte verzorgingstas waarmee moeders over de hele wereld hun liefde voor stijl mee kunnen uiten en dat met een kleine wandeling in het park. Naast de verzorgingstas is er ook een nieuwe reiswieg voor de Stokke® Xplory® X Signature zo kun je samen met je kleine reizen in stijl. De keuze is aan jou want alle accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Stokke® Xplory® X Signature, reiswieg (adviesprijs €239)
Stokke® Xplory® X Signature, verzorgingstas (adviesprijs €179)

Elegant, functioneel en duurzaam

Zoals bij elke kinderwagen in de iconische collectie van Stokke, gaat ook bij de Stokke® Xplory® X Signature (adviesprijs €1.199) een luxe uitstraling goed samen met de hoogwaardige functionaliteit. De perfecte zithoogte, verstelbaarheid en 360-graden zwenkwieltjes zorgen voor het gevoel van verbondenheid tussen jou en je kleine wonder.

Wat een statement

Bij Stokke begrijpen ze dat de ouder van nu graag verder kijkt dan de buitenkant. Dit keer hebben ze daarom ook de focus gelegd of de binnenkant van de wagen. Het garen in de stoffen van de kinderwagen is gemaakt van 100%gerecyled materiaal en is geproduceerd door We aRe SpinDye®, hierdoor is het gebruik van chemicaliën verminderd met 90%, het waterverbruik met 75% en de totale CO2-voetafdruk met 25%. Dit duurzaamheidsaspect maakt de Signature tot veel méér dan slechts een modestatement.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Stokke.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.