Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Mondi

‘Mondi’ en meer boekies

Elke maand tipt Fabulous mama de allerleukste boeken voor jou en je kind.

Mondi Mondi

Milouska Meulens & Hedy Tjin
In dit griezelige eilandverhaal reis je mee naar Curaçao, waar de vier broers DeeJay, JayDean, Fenchi en Tonchi opgroeien. Na school verkennen ze de mondi: de woeste natuur vol geheimen. In de mondi staat een verlaten huisje. Het verhaal gaat dat er een brua woont, een heks. Rond het huis gebeuren vreemde dingen: de wind waait er niet en er ligt een onverklaarbare plas water voor de deur. En is dat grote bolvormige ding in de manzanillaboom voor het huis een nest? Als de ouders van de jongens besluiten naar Nederland te emigreren, slaat Tonchi uit frustratie het nest in de boom kapot, geholpen door zijn broers. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Zullen de broers veilig zijn in Nederland?
Gebonden, 240 pagina’s, € 15,99, singeluitgeverijen.nl

De allermooiste 5-minuut verhaaltjes

In dit mooie voorleesboek staan korte verhalen om aan je kind voor te lezen voor het slapengaan. Verhalen over dansende varkentjes, een heks op een vliegende draak, een eenhoorn in nood of een ridder die niet van vechten houdt… De fantasierijke verhalen en kleurige illustraties zullen bij jong en oud tot de verbeelding spreken.
€ 18,95 bruna.nl

Mondi Juf Braaksel en de woeste achtervolging

Carry Slee & Iris Boter
Groep zeven is superblij dat de valse juf Braaksel spoorloos is. Alleen Lucas weet dat ze misschien niet voorgoed van haar af zijn. Tot zijn schrik komt hij erachter dat juf Braaksel door het magische kompas veranderd is in een wolk. En ook als wolk blijkt ze nog steeds gevaarlijk te zijn. Wat moet Lucas nu? Zal hij het aan Lotte, Thijs en Milou vertellen? Lucas aarzelt, maar als een weerprofessor de opdracht krijgt de geheimzinnige wolk te vangen en te bestuderen, heeft hij de hulp van zijn vrienden nodig. Ze zijn het er alle vier over eens: de gemene juf Braaksel mag nooit meer terugkomen. Ze gaan tot het uiterste om dit voor elkaar te krijgen.
Gebonden, 288 pagina’s, € 17,99, uitgeverijmoon.nl

 

In Fabulous Mama 06-2022 vindt je nog meer boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.