Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Holy moose

Holy Moose

Een reis door Oost-Canada, wat moet je je daar nou bij voorstellen? Een hint: overweldigende natuur en inspirerende street art, traditionele dorpjes en moderne wereldsteden Tijdens deze reis zie je geen dag hetzelfde. We vliegen naar Toronto en huren daar een auto: on y va tous en route!

Holy Moose, elanden spotten en watervallen en nog veel meer tijdens een roadtrip door Canada

Multicultureel Toronto

Toronto in Ontario is een moderne, zakelijke metropool waar bijna de helft van de bevolking een migratieachtergrond heeft. Zowel het zakelijke als het multiculturele gezicht van Toronto zie je terug in het straatbeeld, waar je een kleurrijke mix van culturen tegenkomt. Daartussen bewegen kunstenaars en zakenlieden zich, van wie de jonge generatie opvallend trendy outfits draagt. Een belangrijke publiekstrekker is de iconische CN Tower. Met een hoogte van 553 meter is dit het op één na hoogste vrijstaande gebouw ter wereld; op nummer één staat de Burj Khalifa in Dubai. Vanaf het Observation Deck heb je een weids uitzicht over de stad en Lake Ontario. De glazen vloer die een etage lager ligt is een hotspot voor selfies. Voor adrenaline-junkies is er de Edgewalk, een wandeling langs de rand van de toren (zonder hek!), terwijl je gezekerd bent aan een veiligheidskabel.

Kensington market

In het zuidwestelijke deel van de stad ligt Kensington Market. In deze wijk met vrolijk gekleurde Victoriaanse huizen en artistieke muurschilderingen vind je leuke cafés, restaurants en alternatieve winkels. Denk aan biologische supermarktjes, veganistische restaurants en bakkerijen met glutenvrij brood, afgewisseld door tattooshops en winkels met vintage kleding.

 

Lees het hele reisverhaal in Fabulous Mama 6-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.