Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Sanny van Sannyzoektgeluk

@sannyzoektgeluk: mama meets

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met Sanny. Haar account @sannyzoektgeluk heeft 99.000 volgers. 

@sannyzoektgeluk: mama meets

1. Wat voor moeder ben je?
Ik ben een JA mama! Ik ga graag mee in hun wereld. Dat is een eigenschap die ik heb meegenomen uit mijn acteerachtergrond, waar je in improvisaties altijd ja moet zeggen. Dus als ze hun haar roze willen maken, schmink over hun hele lichaam willen of in matchende pyjama’s en badjas naar de supermarkt willen gaan. Ik zeg graag JA. Maar, ik ben ook streng. Ik heb duidelijke grenzen, en als ze daarover heen gaan kan ik erg boos worden. Ik ben liever 1x heel boos, zodat ze schrikken en het nooit meer doen, dan dat ik 10x moet zeggen “hey doe dat eens niet”.

2. Mijn ultieme geluk is als ik met mijn kinderen…
Buiten ben, als we samen spelen en als we creatief zijn. Ik vind het geweldig om te zien wat ze voor spel ze bedenken. “Mama we spelen strand”. En dan liggen ze midden in de winter in hun bikini in de woonkamer op een kleedje. Geweldig!

3. Acteren, commercials, presentator.. Je zoektocht was best lang, ben je nu op de plek waar je wilt zijn?
Ja helemaal. Alles wat ik in het verleden heb gedaan heeft geleid tot waar ik nu sta. Als ik nooit ongelukkig was geweest tijdens mijn acteercarriere, was ik nooit een zoektocht naar geluk begonnen. En omdat ik al gewend was om voor de camera te staan, was de stap naar een Youtube en Instagram kanaal heel makkelijk. Ik ben een vlogger, echt een deler, een beeld denker. Ik vlog eigenlijk al mijn hele leven, alleen begon ik pas 10 jaar geleden met uitzenden. En mensen empoweren om gelukkiger en productiever te worden, dat vind ik het allerleukste om te doen. 

4. Je groeiende bedrijf en mama zijn. Best een druk bestaan, hoe combineer je dit met elkaar?
Goed plannen. En prioriteiten stellen. In The Sanny Side Up planner leer ik je stap voor stap hoe ik werk aan mijn dromen. Je kan niet alles tegelijk doen. Je moet dus goede vragen stellen aan jezelf, en weten wat écht belangrijk is, en wat je nog mag uitstellen. Ik ben heel goed in een vaag groot doel opdelen in kleine behapbare taken. Als ik daarmee bezig ben geeft dat me heel veel energie omdat kleine taken niet te ingewikkeld voelen. Op deze manier heb ik meerdere grote cursussen gemaakt midden in de tropenjaren met 2 kleine meisjes die maar 11 maanden schelen van elkaar.

Lees ook: @teskedeschepper: mama meets

 

Wil je meer lezen over Sanny?? Dat kan in Fabulous Mama editie 5-2023, deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.