Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Esther Vedder coverstory

Esther Vedder: coverstory

De afgelopen jaren hebben Esther Vedder (34) en haar tweelingzus Anne keihard gewerkt aan hun merk Vedder & Vedder. Met resultaat: hun sieraden zijn wereldwijd een succes. Nu is er meer family business: in augustus verwachten Esther en haar vriend Ismael een dochtertje. “Ik denk dat een kind mijn leven meer betekenis gaat geven. Dat ik dan pas echt zie waar het allemaal om draait.”

Esther Vedder: coverstory

Een interviewafspraak met Esther Vedder is geen reguliere interviewafspraak, zo blijkt als we ons melden bij Vedder & Vedder head quarters op een industriegebied in Amsterdam Oost. Nee, met een moderne zakenvrouw als Esther (die naast het runnen van een bedrijf actief is op Instagram en een podcast, docuserie op Videoland én een YouTube-serie heeft) krijg je er een cameraman met camera bij, want ook dit interview wordt gefilmd voor de serie. Als we eenmaal zitten met beiden een groot glas gemberthee voor onze neus, brandt de – prachtig zwangere! – Esther los.

Eerst willen we natuurlijk alles weten over het ontstaan van Vedder & Vedder.

Esther vertelt dat haar moeder vroeger sieradenworkshops gaf en dat Esther en haar tweelingzus Anne haar toen zij nog wat jonger waren hielpen met kraaltjes sorteren. “Op een gegeven moment werd het onze bijbaan. Vanaf ons zestiende liet onze moeder ons soms de workshop geven als ze zelf niet kon. Zo rolden wij erin. Ik vond sieraden maken zo leuk dat het mijn passie werd. Ik werd er echt gelukkig van. Als ik in het weekend niks te doen had, ging ik sieraden maken.”

 

In dit artikel lees je nog meer over Vedder & Vedder.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.