Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Chantal

Chantal Janzen over de film: 2 kleine kleutertjes

Sinds april draait de vrolijke 3D animatiefilm 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten in de Nederlandse bioscopen. De film is naar een idee van Jan Smit gemaakt en gebaseerd op de populaire tekenfilmpjes: een feest voor het hele gezin en kleintjes in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. De film wordt ingezongen en ingesproken door Jan Smit, Waylon, Ronnie Flex, Simone Kleinsma en Chantal Janzen.

Chantal Janzen over de film: 2 kleine kleutertjes

In the spotlight

Kun je iets vertellen over jouw karakter in de film?

“Ik speel de mama, een lieve, nuchtere mama met gevoel voor humor en een droge toon. Ze is heel relaxed, ondanks dat ze hoogzwanger is! Ik vond het een eer om voor haar karakter gevraagd te worden!”

Hoe bereid je je voor op een animatiefilm?

“Dat is lastig. Je kunt je niet echt voorbereiden, behalve rust nemen voor je stem. Je vraagt natuurlijk wel aan de makers wat zij voor ogen hebben, wat ze graag willen horen. Daar pas je je optreden op aan. Verder moet je niet verkouden zijn en de avond van tevoren al helemaal niet aan de sigaren gaan. Maar gelukkig rook ik niet, nooit gedaan ook, dus dat scheelt.”

In jouw werk is je stem heel belangrijk. Hoe verzorg je die?

“Als ik moet zingen, doe ik inzing-oefeningen. Dat klinkt helemáál niet prettig! Alsof er een sirene afgaat… Maar het is wel goed om mijn stem op te warmen. Ook als ik moet inspreken of presenteren zorg ik dat mijn stem van tevoren is opgewarmd. Maar dan is gewoon praten voldoende. Gemberthee is trouwens altijd welkom voor mijn stem!”

Chantal Janzen (43) is getrouwd met Marco Geeratz en moeder van James (13) en Bobby (4). Ze is stiefmoeder van Marco’s kinderen uit een eerdere relatie: Esmée, Isaa en Zion.

 

Lees het hele interview in Fabulous Mama 4-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.