Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Susanna Klibansky

Susanna Klibansky : coverstory

Susanna Klibansky (38) werd bekend dankzij haar deelname aan de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. In het dagelijks leven is Susanna art dealer en zakenpartner van het kunstimperium van haar beroemde zwager, Joseph Klibansky. Ze is al 22 jaar samen met Louis, Josephs broer, en samen hebben ze twee dochters: Coco-Claîre (9) en Cato-Colette (8). 

Susanna Klibansky : coverstory

Wie The Real Housewives of Amsterdam heeft gekeken, weet dat Susanna er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Mooi in de make-up, fashionable outift aan en haar haar zo gestyled dat het lijkt alsof ze rechtstreeks bij de kapper vandaan komt. Zo ook vandaag: Susanna komt ons tegemoet lopen in een zuurstokroze, stylish outfit: een kort rokje met dito jasje erop. Een leuk contrast met het grauwe bedrijventerrein in Naarden waar we ons bevinden; midden tussen de autodealers. Waarom we hier zijn? Dit is de – ietwat onverwachte – thuisbasis van zwager Joseph Klibansky en dus ook Susanna’s werkplek.

Werk

In de ruime galerie annex werkplaats maakt Susanna’s zwager kunstobjecten die in de hele wereld worden verkocht. Susanna is verantwoordelijk voor deze verkoop en het contact met klanten en internationale galeries. Alles wat hier staat, is van Josephs hand: van een megagrote astronaut en een gorilla met feesthoedje en roltoeter tot en met beeldcollages waar Joseph ooit zijn carrière mee begon.  

Susanna: “Mijn werk houdt niet alleen in dat ik een kunstwerk aan iemand verkoop. We plaatsen onze werken over de hele wereld. En we komen op gave plekken. De mensen die Josephs kunstwerken kopen, zijn vaak bijzondere mensen die iets moois of knaps hebben gedaan (onder wie zanger Maluma, zangeres Demi Lovato, dj Martin Garrix en international Virgil van Dijk, red.). Ik vind het erg leuk om deze mensen beter te leren kennen.”

Tekst Thea Tijssen | fotografie Marinke Davelaar | styling MAureen Powel | visagie byMeedo

 

Wil je meer lezen over Susanna Klibansky? Dat kan in Fabulous Mama editie 3-2023, deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.