Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

OWe hebben al meerdere keren aandacht besteed aan deze prachtige camping in Nationaal Park Veluwezoom. Het werd tijd om zelf eens te ervaren wat deze plek allemaal in haar mars heeft.

Buitenplaats Beekhuizen

Met een flink gezelschap vertrokken we naar Buitenplaats Beekhuizen, twee Welness tenten, een lodge tent en een luxe pod stonden er voor ons klaar om te proberen. Met vier gezinnen, zeven kinderen en negen volwassenen worden we hartelijk ontvangen door de dame bij de receptie.

De accommodaties zijn ontzettend fijn en voorzien van kookgelegenheid privé sanitair en verwarming. Het voelt echt als camperen in luxe.

Wat er op ons programma stond? Helemaal niks, zonder plan namen wij onze intrek. De tenten waren voorzien van palletkachels die vrij direct hebben aangezet en de luxe pod was al heerlijk voorverwarmd. Terwijl de volwassenen de spullen uitpakte vlogen de kinderen direct naar de kabelbaan bij het aanliggende restaurant Woodz. 

Woodz

We besluiten een hapje te eten bij Woods, het personeel ontvangt ons vriendelijk en lijkt het totaal niet storend te vinden dat we met zo’n groot gezelschap en zeven wilde kinderen de rust komen verstoren. Ontzettend vriendelijk worden we geholpen en het eten is meer dan goed.

De avond sluiten we af met een drankje bij één van onze verblijven. Wat een sfeertje, het is gezellig en knus. Op Buitenplaats Beekhuizen wordt gevraagd om stilte vanaf 23.00 uur en dat is echt ontzettend prettig met kinderen in een tent. We vertrekken allemaal naar ons verblijf voor een heerlijke nachtrust en uitstekende bedden.

 

In deze artikelen kun je meer lezen over Buitenplaats Beekhuizen. Of bestel hier Fabulous Mama editie 3-2023.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.