Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Quin

‘Quin zoekt geluk’ en meer boekies

Elke maand tipt Fabulous mama de allerleukste boeken voor jou en je kind.

Quin zoekt geluk

Quin Carolien Siebelink en Anke Bits
Ga je met Quin mee op reis? Hij gaat op zoek naar geluk en krijgt onderweg mooie boodschappen van bijzondere dieren. Dit prentenboek, geschreven voor alle leeftijden, nodigt met vragen en prachtige illustraties uit om met kinderen in gesprek te gaan over geluk. Het prentenboek stimuleert een positieve mindset, zodat geloven in jezelf heel normaal wordt. En dat is weer heel goed voor het zelfvertrouwen.
€ 16,99, carolienschrijft.nl

Superkat

Quin Cora Sakalli
Piek wil een kat. Maar geen gewone kat, nee, Piek wil een heel bijzondere kat. Vol verwachting gaat ze naar de beste uitvinder van het land. Hij gaat meteen aan de slag en een week later kan Piek haar bijzondere kat ophalen. En wauw, wat is hij mooi! Piek is súpertrots op Superkat. Maar dan ontdekt ze dat Superkat misschien een beetje té bijzonder is. Is gewoon zijn misschien wel bijzonder genoeg?
Vanaf 5 jaar, € 16,99 ook als e-book verkrijgbaar, uitgeverijmoon.nl

Mijn groene huis

Pintachan
Dit speelse eco-boekje met schuifjes stimuleert bij kleintjes al vroeg het bewustzijn over de aarde en het milieu. Niet door een belerende of ingewikkelde toon aan te slaan, maar met leuke voorbeelden. Zo kunnen restjes eten op een composthoop en daarna in de tuin worden verspreid, want daar groeien de bloemen beter van. En van oude spullen kun je nieuwe spullen maken.
Vanaf 1 jaar, € 11,99, gottmer.nl

Dit artikel bevat gesponsorde items.

 

In de nieuwste Fabulous Mama 03-2022 vindt je nog meer boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.