Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
9 vragen

9 vragen aan… Dennis Weening

Fabulous Mama Meets @dennisweeningofficial. Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met Dennis Weening, papa van drie dochters: Coco (13), Charlie (6) en Lola (19). Dennis is presentator en heeft zijn eigen productiebedrijf. Hij heeft ruim 126.000 volgers op Instagram.

9 vragen aan… Dennis Weening

Als papa ben ik…

“Charlie zou zeggen: een heel grappige! Ik ben ook een heel lieve papa en ik denk ook wel een ondernemende, we doen veel leuke dingen samen, zoals film kijken, dan haal ik matrassen naar beneden en hebben we movie night met popcorn.”

Dit doe ik graag met mijn dochters…

“Ik vind het ontzettend leuk om harde muziek aan te zetten en flink te dansen! Ik hou van harde rock en de meiden ook, dus dat is echt een feestje!”

Hoe vinden de meisjes het dat jij een bekende papa bent?

“Charlie vond het toen ze nog klein was heel gek, maar nu beseft ze het meer en vindt ze het eigenlijk wel stoer. Coco vindt het leuk, maar het boeit haar niet erg. Coco zit in haar puberteit en heeft genoeg andere dingen waar ze zich mee bezighoudt. Ze zijn gelukkig beiden wel trots op me.”

Dit wil ik mijn kinderen graag meegeven…

“Altijd aardig zijn tegen iedereen en goed op de natuur letten. Wij houden van de natuur: we eten minder vlees en proberen onze kinderen bewust te maken van hun omgeving.”

We zagen in een filmpje dat Coco heel anders is dan jij vroege rop school. Help je haar bijvoorbeeld met haar huiswerk en hoe gaat dat dan?

“Ik help Coco wel, vaak met vakken die ze moeilijk vindt, zoals wiskunde. Ik vind het leuk om haar te helpen. Coco leert makkelijk dat is fijn. Als ik haar niet meer kan helpen is het fijn dat er GoStudent is.”

 

Je leest meer over Dennis Weening in de nieuwste Fabulous Mama 2-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.