Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vrouw met zonnebril ligt op de motorkap van een auto

Dit zijn de zomerbeautygeheimen van Renate Bonjasky

Renate Bonjasky, moeder van Skye (1), werkte lang bij M.A.C en is nog steeds op de hoogte van alle ins & outs op beautygebied. Ze deelt hier haar zomerbeautygeheimen.

Welke summer beauty essential is onmisbaar voor jou?
“Een heleboel producten van M.A.C, zoals mijn Face Protect spf 50. Ik heb snel last van pigmentatie en dit product gebruik ik al met een licht zonnestraaltje onder mijn foundation. En mijn Prep+Prime Beauty Balm Compact spf 30, dit is een licht crèmeproduct met een kleurtje, dat ik de hele zomer gebruik en ideaal vind voor vakantie. Zo is je huid mooi egaal, maar het ziet er niet uit alsof je make-up draagt.

Een goede waterproof mascara bijvoorbeeld is Extra Dimension WP. Fix + is een fantastisch product waardoor je make-up beter blijft zitten en het werkt opfrissend. En natuurlijk een lipgloss, Snob is mijn favoriet: een lichtroze kleurtje voor de zomer.

Daarnaast ben ik fan van de producten van Australian Gold voor het lichaam; deze gebruik ik dan ook altijd.”

Welke 5 producten zitten er sowieso in je strandtas?
“Naast mijn summer beauty essentials, die altijd in mijn tas zitten, stop ik er een zonnebrand van Clarins voor mijn gezicht in. Daarnaast voor de kinderen ook een zonnebrandproduct voor het gezicht en eentje voor het lichaam. Ook zitten er altijd een strandhoedje voor Skye en voor mezelf in de tas. En een goede zonnebril.”

Hoe ziet jouw make-up eruit voor een dagje strand?
“Lichte beauty balm op mijn gezicht, met wat bronzer, mascara en een gloss.”

Welke beautyrituelen werk jij af voordat je op vakantie gaat?
“Ik zorg dat mijn gezicht en lichaam goed gescrubd zijn en dat mijn nagels en voeten er goed uitzien. Vaak ga ik voor de vakantie ook nog even naar de spraytan, dit omdat ik langzaam kleur en dan al een beetje een kleurtje heb bij aankomst.”

Hoe kom je in vorm voor de zomer? Of ben je daar niet mee bezig?
“Ik train eigenlijk het hele jaar door, dus ik ga niet opeens van start omdat het zomer wordt. Ik loop hard, ook met Skye in de wagen. Daarnaast krijg ik kickbokslessen van mijn man en trainen we veel samen. Dan doen we vaak een circuittraining.”

Is er een strandhaartruc waar je bij zweert?
“Ik vind het leuk om mijn haar in te vlechten naar het strand. Het ziet er goed uit en mijn haar is uit mijn gezicht, vooral handig als ik met Skye aan het spelen ben. Of ik houd mijn haar los onder mijn hoedje.”

Dit interview staat in fabulous mama | nummer 6-7 | 2018

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.