Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

FRIDAY Mascara

Zo zie jij er binnen no-time wakker en fris uit

Je wekker gaat af (of je hoort je kind roepen), je springt als een malle onder de douche, kleedt je snel aan, zorgt dat je kind er tiptop uitziet, voorziet je gezin van een heerlijk ontbijtje en een lunchpakket, brengt je koter naar school en je gaat meteen door naar werk. Dit is hoe jouw ochtend er ongeveer uitziet. Lekker hectisch en vooral gefocust op je kind. Echt tijd voor jezelf heb je waarschijnlijk niet. Toch wil je er toch een beetje wakker en fris uitzien als je op werk verschijnt.

Met de mascara van FRIDAY Mascara zie jij er binnen no-time fris en fruitig uit! Geen vlekken, wimpers die aan elkaar blijven plakken of andere tegenvallers die je nog meer tijd kosten in de ochtend. FRIDAY Mascara heeft voor iedereen dé perfecte mascara! Je kan ze namelijk zelf helemaal samenstellen en personaliseren. Of je nou volume wil creëren, een krul in je wimpers of de perfecte lengte, ze hebben voor elke wens een speciale formule.

Hoe gaan ze te werk?

STAP 1 – kies een mascara formule

Je maakt hier de keuze tussen 6 mascara formules, zoals volume, waterproof of krul. Net wat jij wil bereiken met jouw wimpers!

STAP 2 – kies de borstel

Bij deze stap kan je jouw perfecte borsteltje kiezen. Tussen de 8 verschillende borsteltjes, met ieder zijn eigen kwaliteiten, zit er vast een bij die bij jouw gewenste effect past! Op de website van FRIDAY Mascara kan je bekijken wat elk borsteltje precies doet. Kies de borstel

STAP 3 – bepaal frequentie

Hier kan je aangeven hoe vaak jij je mascara wil ontvangen. Dit kan eenmalig zijn, als je het eerst even wil uitproberen. Hiervoor betaal je €12,50 per stuk. Maar mocht jij al helemaal verkocht zijn, kan je er ook voor kiezen om de mascara elke 1, 2 of 3 maanden te ontvangen. Hiervoor betaal je €10,50 en je ontvangt er bij de eerste bestelling een extra borsteltje bij. Je mascara wordt altijd gratis thuisbezorgd.

Betaling

FRIDAY Mascara heeft geen standaard abonnementsmodel. Zij hebben een herhaalservice waarbij je nergens aan vast zit. Je betaalt per keer en er is geen minimale afname. Zo houd je zelf de touwtjes in handen!

ENJOY!

Het is zover! Je ontvangt je mascara. Je zelf samengestelde mascara past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Handig! Daarnaast krijg je altijd een leuk kaartje en af en toe een leuke verrassing bij je bestelling. Dat maakt van elke nieuwe mascara een echt FRIDAY-feestje!

FRIDAY Mascara heeft niet alleen een leuk concept, maar probeert ook haar steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Alle producten van FRIDAY Mascara zijn 100% dierproefvrij en 4 van de 6 formules zijn compleet vegan. Zo hoef jij het schattige konijntje van je kinderen niet met een schuldgevoel aan te kijken. Daarnaast zijn ze ook nog eens eco-friendly, want de hulzen zijn recyclebaar en als je 6 lege mascara’s terugstuurt, ontvang jij gratis een nieuwe mascara

Nu hebben wij een leuke aanbieding voor jou! Met de code ‘FABFRIDAY’ krijgen jullie nu 50% korting op je eerste mascara van de herhaalservice. Geniet mama!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.