Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

petitetjolie

Petit&Jolie voor de echte ontspan momentjes

Welke ouder kent het niet? Aan het eind van de dag is je kindje compleet overstuur en overprikkeld? Hij wil niks meer en wordt boos en verdrietig om de kleinste dingen. Dat kan frustrerend zijn, maar het is vooral verdrietig om te zien. Uiteindelijk is rust dan vaak de enige remedie.

Ontspannen

Baby’s en kinderen krijgen gedurende de dag vele (nieuwe) prikkels binnen. Al deze prikkels dienen verwerkt te worden. Ze moeten vaak even een plekje krijgen, bij de één gaat dat beter dan bij de ander. Het is dan van belang om even een rustmoment in te bouwen en het liefst voor het slapen gaan.
Het is gebleken dat hoe meer ontspannen kindjes zijn, des te beter ze in slaap vallen. En met een goede nachtrust, wordt er weer voldoende energie opgebouwd voor de volgende dag.

Ontspannen kan op verschillende manieren. Wij zijn gek van een badje of een douche. En wat dacht je van een lekkere massage? Het water, huid-op-huid contact en de warmte zijn allemaal elementen die je kindje kunnen helpen om beter te ontspannen. Daarnaast zijn het vaak ook hele fijne momentjes voor jou als ouder.

Geef je ontspan moment wat extra’s

Petit&Jolie is de 100% natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s en kinderen die deze ontspan momentjes net wat extra’s geeft. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de delicate babyhuid, die nog erg gevoelig is en volop in ontwikkeling. Alle ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong, huidvriendelijk, allergenenvrij en uiteraard zonder micro plastic.

De verzorgingslijn bestaat uit een billencrème, bodylotion, haar & body shampoo, badolie, massageolie, vette crème, shampoo & body bar, konjac spons, calendula balsem, handzeep en de anti-striae olie. Alle producten en verpakkingen worden in de EU gemaakt en zijn tevens allemaal BDIH Cosmos gecertificeerd.

Oprichting

Petit&Jolie is een Nederlands merk dat is opgezet in 2013 door Esther Keddeman. Zij heeft twee kinderen, die onder andere de aanleiding zijn geweest om Petit&Jolie op te zetten.

Esther: “Badderen was en is bij ons nog steeds het rust moment van de dag. Een moment om te ontspannen en klaar te maken om te gaan slapen. Wij kunnen daar nog steeds zo van genieten. Hier horen goede en naar mijn mening natuurlijke verzorgingsproducten bij. Destijds kon ik niet de gewenste natuurlijke producten vinden en heb ik besloten ze zelf te ontwikkelen! Zo is Petit&Jolie ontstaan.’

De producten van Petit&Jolie zijn zowel in de eigen webshop als ook bij onder andere Etos, plein.nl en Erica Kruiderijen verkrijgbaar. Op de site van Petit&Jolie is het ook mogelijk om gratis samples aan te vragen.
Voor meer info ga je naar Petitetjolie.nl

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.