Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ook moeders vinden haarverzorging belangrijk

Het vinden van de juiste haarverzorging is voor de een makkelijker dan voor de ander. We hebben allemaal ons eigen haartype waar een product beter op aanslaat. Je kunt diverse haarproducten vinden bij je lokale drogisterij of een specifieke webshop. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het merk. Zo heb je budgetprijzen die beter zijn voor iemand die wat minder te besteden heeft. Ook heb je merken waar je een flink bedrag voor moet neerleggen. Hoewel het ene merk duurder is dan de ander, zul je altijd moeten kijken welk product voor jou werkt. Wellicht slaat het goedkopere product net zo goed bij jou aan en hoef je minder te besteden.

Een goede basis doet wonderen

Vrouwen houden er over het algemeen van hun haar regelmatig te veranderen. Hier heb je dan ook veel verschillende haarverzorging voor nodig, afhankelijk wat je doet met je haar. Haarverzorging is een breed begrip. Hieronder vallen namelijk niet alleen producten die je in je haar kunt smeren, maar ook tools waardoor je kapsel er beter uitziet. Bij deze verzorging is het ook  handig om rekening te houden met een bepaalde leeftijd. Zo zijn er producten die je als moeder wel kunt gebruiken, maar beter niet kunt gebruiken bij je kinderen. Denk aan sterke stoffen die verwerkt zitten in haarproducten. Bij de verzorging van je haar en dat van je kind start je natuurlijk bij de basis. Denk hierbij aan een shampoo en een conditioner. De shampoo zorgt ervoor dat je haar schoon wordt en de conditioner zorgt voor glad haar wat klitten vermindert.

Voor ieder haartype geschikt product

Ieder haartype heeft weer andere behoeftes. Of dit nou steil haar is, een bos met krullen of een kort en pittig kapsel. Ook heb je diverse condities van haar. Zo heeft de een last van schilfers op de hoofdhuid of droog haar. De ander heeft weer vettig haar waar niet te veel olie aan te pas moet komen. Bij droog haar kun je onder andere gebruik maken van een serum of een olie. Wil je dat je haar minder snel beschadigd raakt of slijt? Deze wens kan bijvoorbeeld komen doordat je veel gebruikmaakt van hitte op je haar. Denk hierbij aan een föhn of een stijltang. Je kunt er dan voor kiezen om als extra verzorging een haarmasker aan te schaffen. Dit zorgt er net zoals een conditioner voor dat je haar gevoed en glad blijft. Een goede bescherming van je haar en hoofdhuid is het halve werk.

Lifestyle is belangrijk

Veel vrouwen en moeders hechten waarde aan een goed uiterlijk. Dit kun je onder andere bereiken door gebruik te maken van de juiste haar-tools. Dit sluit weer goed aan bij een specifieke stijl die je aan wilt houden of de make-up die je draagt. Denk aan een föhn borstel waarmee je jouw haar helemaal in vorm kunt krijgen. Hoe je eruitziet, heeft natuurlijk niet alleen te maken met de verzorging van je huid en haar. Dit heeft ook te maken met je lifestyle. Een goede balans tussen voeding, hydratatie, sporten en verzorging is de sleutel tot succes.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.