Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

No

No make-up look: beautytrick

Op zoek naar inspiratie voor knallende beautyproducten voor je ogen? Bekijk de nieuwste trends op het gebied van make-up, verzorging en mode.

No make-up look: beautytrick

Ook zo’n fan van de no make-up look? Met deze tips zorg je ervoor dat je huid straalt, ook zonder hem vol te smeren met een laag plamuur. De no make-up look van vorige zomer was ook nu weer veelvuldig te zien op de catwalk. Of het nou bij Balmain was (golvende boho-lokken en een hint van gloss op de lippen) of bij Stella McCartney (baby skin met een gezonde glans).

Zo maak je de No make-up look

Deze look begint vooral bij een goede huidverzorging, die optimaal hydrateert, zoals Niod Hydration Vaccine, € 47,19 of Dr Jackson’s Coconut Melt, € 15.

Breng daarna een lichte CC of BB cream aan om je huid te egaliseren, bijvoorbeeld Vichy Normaderm BB Clear, € 20,50 en verstop met een concealer eventuele donkere kringen.

Vervolgens breng je je wenkbrauwen in model met wenkbrauwgel. Dit zorgt ook meteen voor wat diepte in de kleur. Doe je mascara alleen op het uiteinde van je wimpers.

Highlight ten slotte het gebied net boven je jukbeenderen, je neus, het uiteinde van je wenkbrauwen, je voorhoofd en je kin met een poederkwast of met je vingers. Een fijne highlighter is die van H&M, € 7,99.

De lage staart

Deze look gaat trouwens hand in hand met een andere oude bekende: de lage staart. Dit seizoen met een simpel leren touwtje er losjes omheen gebonden. Kwast Real Techniques Powder Brush, € 13,49 of Hourglass Ambient Lighting Edit Brush, € 50

Dit artikel komt uit een eerdere Fabulous Mama

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine! 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.