Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Last van pigmentvlekjes of huidverkleuringen? Wij hebben de oplossing!

Last van pigmentvlekjes of huidverkleuringen? Wij hebben de oplossing!

Na een fijne zomervakantie in eigen land, of misschien wel buiten Nederland, heeft onze huid weer flink wat te verduren gehad. Genieten van de zon is namelijk heerlijk, maar kan ook zorgen voor pigmentvlekjes of huidverkleuringen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem: de hannah Intense Treatment.

hannah Intense Treatment

De hannah Intense Treatment is een behandeling, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van je huid. Dit doen ze door onder andere gebruik te maken van de nieuwe medium deep peel van hannah: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Last van pigmentvlekjes of huidverkleuringen? Wij hebben de oplossing! Last van pigmentvlekjes of huidverkleuringen? Wij hebben de oplossing!

Medium deep peeling

De Trans6peel product bevat 6 hoofdingrediënten waarmee enorm veel huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden.

De peeling helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Daarnaast heeft het product een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. En dat is nu precies wat iedere mama nodig heeft!

Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties. Zelfs een gevoelige huid kan weerbaarder gemaakt worden.

hannah Intense Treatment Adviesprijs: €115/ 90min
Laat je goed adviseren door je huidcoach en kijk voor meer informatie op hannah.nl .

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.