Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

In the spotlight header

In the spotlight; Babs de Jongh (36) is fotomodel

In the spotlight; Babs de Jongh (36) is fotomodel en was het eerste gezicht van het huidverbeterende cosmeticamerk hannah. Ze woont samen met Tycho, is moeder van Jonas (2) en zwanger van nummer twee, een meisje. Natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar haar schoonheidsgeheimen.

In the spotlight

Hoe ziet jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine eruit? “Ik ben heel trouw aan hannah. Ik was mijn gezicht ’s morgens en ’s avonds met Cleansing Oil en gebruik de Sensitive Skin Lotion om na te reinigen, die kalmeert de huid en verfijnt de poriën. Overdag gebruik ik in de winter een voedende dagcrème en in de zomer een beschermende. ’s Avonds smeer ik Remodelling Cream op, die herstelt en verstevigt.”

In the spotlight

Verzorgingsroutine en moeder zijn

Is je verzorgingsroutine veranderd sinds je moeder bent? “Nee, niet echt. Ik heb gelukkig tot nu toe geen last van striae. Hoewel dat grotendeels genetisch bepaald is, smeer ik regelmatig mijn buik in met Remodelling Cream. Dat voelt heerlijk aan en alle beetjes helpen! Bij mijn vorige zwangerschap, in de zomer, heb ik mijn gezicht steeds royaal ingesmeerd met Juvi Protect met SPF30 om een zwangerschapsmasker te voorkomen.”

 

‘Bij mijn huidcoach ben ik in goede handen’

Gezond

Hoe gezond leef jij? “Door mijn werk is een gezonde leefstijl altijd een prioriteit geweest. Ik zorg dat ik gezond eet en voldoende beweeg. Maar het belangrijkste is dat je geniet van het leven, dus af en toe ‘zondigen’ vind ik geen probleem. Ik geloof in balans en lief zijn voor jezelf. Om fit te blijven ga ik naar de gym. Ik ben niet zo van de klasjes en doe het graag in mijn eigen tempo: cardio en gewichten. Een muziekje op en gaan! Door het moederschap heb ik wel wat minder tijd voor de sportschool dan vroeger. Gelukkig heb ik genoeg beweging dankzij de kleine man en onze hond Chase. Met die twee heb ik altijd een reden om lekker naar buiten te gaan!”

Het volledige interview met Babs de Jongh is te lezen in de nieuwste Fabulous Mama 2-2021. Deze bestel je hier!

Fotografie mini and you photography | William Rutten

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.