Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Even helemaal niks

Even helemaal niks…

In iedere editie staat een Fabulous Mama beauty pagina. Met beauty producten die jij niet mag missen! Voor je huid, voor je kinderen, in de badkamer of voor in huis.

Even helemaal niks

Even helemaal niks Na een lange dag werken en moederen dompel jij je even onder in het heerlijke niets. Badzout € 21 Wellmark

Sponsje

Even helemaal niks Voor je gezicht? Eh nee, voor je badkamer. Is even wat anders dan zo’n microvezel doekje. Voor de natuurlijke schoonmaak: een prima alternatief voor kunststof schuursponsjes. Ook fijn: het neemt minder afwasmiddel of zeep op dan standaard sponsjes maar schuimt goed. Is het ‘sponsje’ opgebruikt? Gooi het weg bij het GFT-afval of op de composthoop.
€ 3,95 Dille & Kamille

Stralend type

Met een shimmering body oil behoudt je huid nog lang die fijne vakantiegloed.
€ 19 Rituals

Reisgezelschap

Ga je nog naar de zon? Deze zonnebrand is klein van stuk, en vriendelijk voor je huid en de natuur.
€ 35 Junglück

Je eigen beauty bar

Maak zelf zeepjes en andere beautyproducten. Dat is leuk en leerzaam – en je draagt nog een steentje bij aan het milieu ook. Ga voor zero waste en maak je eigen beautyproducten. Maak je eigen zeep, douchegel, shampoo en andere beautyproducten op basis van natuurlijke ingrediënten – en dat allemaal zonder plastic verpakkingen en chemische toevoegingen.
€ 22,50 Zeep

Blijvertje

Alsof je je nog even in het Middellandse Zeegebied met strand, zon en zee bevindt. Twee keer sprayen en je houdt dat heerlijke zomergevoel nog even vast.
Terra di Goia, 30 ml € 55 Giorgio Armani

 

Je vindt meer beauty producten in de nieuwste Fabulous Mama 6-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.