Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Door

Door deze favoriete behandelingen van BN’ers straal jij nog meer deze zomer

Heb jij die strakke buik, ronde billen en stralende huid al van je wensenlijstje gestreept omdat je geen tijd hebt om te sporten? Think twice! Jij straalt deze zomer nog meer dan je nu al doet en dat zonder inspanning. Het enige wat je moet doen is een bezoek brengen aan BLOY Institute in Amsterdam. Bekende gezichten als Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je al voor.

Door deze favoriete behandelingen van BN’ers straal jij nog meer deze zomer

Moeiteloos een intensieve ab workout in 30 minuten

Doe jij lachend en zonder hartslagverhoging een buikspier work-out in een half uurtje? Je denkt bij deze vraag waarschijnlijk dat de vraagsteller gek geworden is. Dat zou voorheen terecht zijn, maar één behandeling met de EM Tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout! Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Ze doen het zelfs moeiteloos! Wait what? Ja, met deze zeer effectieve behandeling vergroot jij je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Je ziet er niet alleen anders uit, maar je merkt met sporten ook dat je core sterker is geworden.

Meer spiermassa en een lager vetpercentage

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm (6 sessies verspreid over 2 a 3 weken) en heeft als behandelzones de buik, de billen en de armen. Zodra je ligt, worden de handstukken op het lichaam gezet via een elastische band. Deze zorgen voor elektromagnetische energie, die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van je spieren toe.

Omdat je tijdens de behandeling niet zweet, kun je daarna direct door naar je volgende afspraak. Daarnaast is er geen hersteltijd en heb je nauwelijks spierpijn, terwijl je wel direct een plattere buik, sterkere armen of strakke billen hebt.

Door Stevige huid én minder cellulitis

Buik, check! Billen, check, armen, check! Breng ook je huid in optimale conditie met behulp van bindweefselmassages. BLOY tilt de beautybehandeling naar een ongekend hoog niveau met Icoone®, de nieuwste behandeltechniek die je huid elastisch houdt.

De beautybehandeling wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, waardoor de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd en blokkades verminderen. Ook helpt het om overtollig vocht – bijvoorbeeld onder de ogen- effectief af te voeren. Hierdoor word je huid zichtbaar steviger en heb je minder cellulitis.

Omdat er wordt gewerkt met 2 applicatoren tegelijkertijd, maak je optimaal gebruik van de behandeltijd. Het apparaat neemt de manuele bindweefselmassage niet alleen over, het is ook in staat om nog dieper in het bindweefsel te werken. Daardoor zijn de resultaten beter en is het zelfs zichtbaar na één behandeling. Daarnaast kun je met het apparaat je volledige lichaam in één keer behandelen.

De prijs voor een EM Tight kuur van 6 sessies is €600 of €150 per bezoek. Een Icoone® behandeling begint vanaf €70.

Over Lindsay

BLOY is opgericht door Lindsay van der Looij. Met meer dan achttien jaar ervaring als huidspecialiste, is ze een expert in haar vak. Ze leidt een team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en werkt samen met getalenteerde cosmetisch artsen. Voorheen was zij mede eigenaresse van het bekende KNAP Institute.  Inmiddels heeft Lindsay ook haar eigen luxe anti-aging skincare lijn Labareau opgezet. Met het beautymerk van Nederlandse bodem heb je een volledige beautyroutine in huis en is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd.

Door Over BLOY

BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) is dé boutique kliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. De uitgebreide huidscan die BLOY gratis uitvoert, is de start van een optimaal verzorgingsplan naar de behoefte van jouw huid. Bij BLOY wordt gewerkt met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Ook is er via de online shop een rijk aanbod aan producten, waarmee je een thuisspa creëert.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BLOY Institute. 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.