Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

elvie pump

De nieuwste technologie op gebied van borstkolven

Als kersverse moeder ben je -als je het geluk hebt dat het kán- toch een aardig deel van de dag bezig met het geven van bostvoeding. Borstvoeding is niet voor iedereen weggelegd en als het dan lukt, dan wil je het ook meteen gelijk goed doen. Als je zwangerschapsverlof aan een eind komt, zijn er nog genoeg mogelijkheden om door te blijven gaan met borstvoeding. 

De nieuwste technologie op gebied van borstkolven

Er is iets nieuws op het gebied van borstkolven: De Elvie Stride. De Elvie Stride is een geluidsloze, elektrische borstkolf die je makkelijk meeneemt in je tas. Geen draadjes, geen flesjes, en bovenal: geen gedoe! Hoe lekker is dat?!

Elvie heeft een deze krachtige borstkolf ultra stil gemaakt door een superkleine motor met geluiddempende technologie. Daarnaast is de Elvie Stride ontworpen om je handen en lichaam de bewegingsvrijheid te geven die je nodig hebt. Zo ben je vrij om efficiënt te kolven waar je maar wilt.

elvie strideKolven

De Elvie Stride weegt minder dan 150 gram per cup en is daarnaast compact en voelt licht aan terwijl je melk opvangt in je BH. De onopvallende vorm ziet er natuurlijk uit onder je fabulous kleding en valt daarmee niet zo op. Zo kun je ook discreet maar efficiënt kolven tijdens meetings op je werk,  om maar even wat te noemen.

Om comfortabel en efficiënt te kunnen kolven maakt een goede pasvorm het verschil. De Elvie Nipple Cushions zijn gemaakt van zacht silicone, dat aangenaam is voor de huid. Ze passen in je borstschelpen om je pasvorm te verbeteren. Verkrijgbaar in drie maten (15 mm, 17 mm en 19 mm). Zo weet je zeker dat er altijd een pasvorm beschikbaar is die bij jou past.

De Elvie Stride is onder andere te koop op Bol.com

 

Meer over beauty lees je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.