Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Bescherm je huid in de zon met deze tips & tricks

Het is (eindelijk) heerlijk zomerweer! Hoewel dit natuurlijk genieten is, blijft het beschermen van je huid heel belangrijk. Wij delen de handigste tips & tricks met je! 

  • Een goed zonnebrandproduct beschermt je tegen UVA-stralen, die je huid verouderen en beschadigen en tegen UVB-stralen, die verantwoordelijk zijn voor de rode verbranding van je huid.
  • Smeer onbedekte huid een halfuur voordat je de zon in gaat dik in met anti-zonnebrandmiddel met een voor jou geschikte beschermingsfactor. Zonnecrème heeft 15 tot 30 minuten nodig voor het je optimaal kan beschermen.
  • Herhaal het insmeren elke 2 uur, of vaker bij sterk transpireren of na het zwemmen en afdrogen.
  • Zoek op tijd de schaduw op, dan krijgt je huid minder zon te verwerken. Blijf wel opletten, want ook in de schaduw weet UV-straling je te vinden.
  • Hoe hoger de sun protection factor (spf), hoe langer je in de zon kunt blijven zonder te verbranden.
  • Gebruik voor je gezicht en lichaam twee afzonderlijke producten. Want een zonnebrandcrème voor het lichaam is vrij vet, waardoor de poriën in je gezicht verstopt kunnen raken, met pukkeltjes en huidirritatie als gevolg.
  • Bedek je huid met een hoed bijvoorbeeld. Die staat leuk en stylish, net zoals een kaftan of een sarong. Als dat geen fijne beschermingsfactor is!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.