Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Achter-de-schermen

Achter de schermen bij Fabulous Mama

Voordat jij een editie van Fabulous Mama in handen hebt, is er heel wat werk verzet. Elke maand delen wij ons wel en wee, met een kijkje achter de schermen op de redactie.

Achter-de-schermen

Achter de schermen bij Fabulous Mama; Shoot met Dyantha Brooks (32) en Mick de Vlieger (32) en hun zoontje Davis (3)

Hoe fabulous is een shoot met mondkapjes? Niet zo heel erg… Gelukkig kon het modelgezin van Dyantha en Mick zonder kapjes op de foto. En zoontje Davis was een geweldige hulp op de set.

Dyantha Brooks

Dyantha Brooks (32) woont samen met haar man Mick de Vlieger (32) en hun zoontje Davis (3) in Amsterdam. Ze wordt gezien als een groot mediatalent en timmert geheel volgens eigen plan aan haar carrière, van invaller op de radio tot presentatrice van Shownieuws. ‘Maar als je op de voorgrond treedt, moet je af en toe stront vreten.’

Het was een droom van mij om ooit in Linda. te staan. (…) Misschien is het voor een ander maar een foto, voor mij is het een stukje erkenning (…). Natuurlijk plaats ik altijd meteen een nieuwe stip aan de horizon; een dikke six spread fashion shoot of een mooie shoot met mijn gezin in een mamamagazine (…).” Het is zomer 2020 als Dyantha Brooks met een aantal prachtige foto’s in het blad van Linda de Mol staat en op Instagram haar wens uit, zich nog niet bewust van het feit dat ze een half jaar later op de cover staat van Fabulous Mama. “Dit is iets wat ik echt heel graag wilde!” zegt de presentatrice met een gulle lach. “Gevraagd worden voor Linda. en Fabulous Mama geeft mij het gevoel dat ik gezien word, dat ik wat heb bereikt.”

 

Het hele artikel over Dyantha Brooks lees je in de nieuwste Fabulous Mama 1-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.