Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
And

And the winner is…

And the winner is… Uitreiking Fabulous Mama of the Year awards 2022.

Het was weer zo’n leuke middag, in George Marina in Amsterdam. Op 14 september 2022 verzamelden bekende mama’s en papa’s zich hier om in het zonnetje gezet te worden. Dik verdiend, dat zeker, maar de meeste aandacht ging misschien wel naar een andere gast, want nijntje was er ook!

Kim Kötter is dé Fabulous Mama of the Year 2022

Iedere moeder verdient een award, maar wie wint dit jaar dé Fabulous Mama of the Year Award? De Fabulous Mama of the Year is een positieve vrouw, die ons bijna laat geloven dat het allemaal vanzelf gaat: carrière maken en haar gezin goed laten draaien. Maar wij weten natuurlijk wel beter; daar werkt ze ongelofelijk hard voor. In 2022 is er unaniem gekozen voor Kim Kötter als dé Fabulous Mama of the Year. Fabulous Mama hoofdredacteur Flory Huisman onderbouwt: ‘‘Kim Kötter is bij het grote publiek bekend door haar sympathieke tv-optredens. Haar gezin met Jaap en hun zonen Muck, Youp en Ted is voor ons een voorbeeld van hoe een showbizzkoppel samen sterk kan staan. Welverdiend, dus!”

En nog 6 Fabulous Mama of the Year-winnaars

Niet alleen Kim Kötter werd met een award bekroond, in andere categorieën werden ook awards uitgereikt.

BONUS MAMA OF THE YEAR: KIMBERLEY KLAVER
Het juryrapport: “Kimberley schreef een bestseller, kreeg twee kinderen en heeft de zorg voor haar bonuskinderen. Als je zo’n groot gezin kunt combineren met je eigen projecten, verdien je het om te winnen!”

 

Je leest meer in de nieuwste Fabulous Mama 6-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.