Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Back to School

Back to School

Na een mooie, helaas niet al te mooie zomer, is het weer tijd voor regelmaat. Back to School! Aan de ene kant heb ik hier zo naar verlangd, maar toch ga ik de vakantie missen.

De meiden hebben eindeloos met hun paard gespeeld en dagen versleten op de stal. We hebben de zomer afgesloten met een fantastische reis naar Denemarken. Helaas was dit niet in de ideale volgorde: hoewel we de eerste vier weken konden uitkijken naar de vakantie, had ik een dag voor de scholen begonnen een berg was. Toch was het een goede afsluiter, na twee weken 24 uur
per dag samenzijn is het ook wel weer lekker om een paar uurtjes per dag even voor jezelf te hebben.

We kunnen weer met volle focus aan het werk, en de meiden hebben weer wat regelmaat. Doordat we allemaal ons eigen ding kunnen doen, worden de uren die we samen doorbrengen des te waardevoller. Hierdoor kan ik extra van mijn gezinnetje genieten, iets wat tijdens de vakantie soms wat minder gaat.

In Denemarken lag ik vaak ‘s nachts te piekeren over het werk en alles wat nog gedaan moest worden. Maar elke ochtend verdween die stress, om in de avond weer terug
te keren.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

Benieuwd naar meer editorials van Flory? Klik dan hier

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 5-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.