Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Willeke Alberti

Willeke Alberti wint de Grandma of the Year Award

De award voor Grandma of the Year is vorige week uitgereikt aan Willeke Alberti. Willeke loopt regelmatig de polonaise met haar acht kleinkinderen. De lezers van Fabulous Mama krijgen een warm gevoel wanneer zij denken Willeke. Zij is echt de oma die iedere moeder wenst voor haar kind.

Wat is uw favoriete uitje met de kleinkinderen?
“Ik vind de Efteling erg leuk! En we zijn al jaren lid van Speeltuin ‘Ons Genoegen’ in Laren. Maar de bestemming maakt mij niet uit. Het gaat om het samenzijn, dat vind ik heel belangrijk. Niets maakt mij zo gelukkig als samen zijn met de hele familie.”

Wat vindt u belangrijk voor uw kleinkinderen?
“Muziek! Als je een instrument kunt bespelen, ben je nooit alleen. In muziek kun je zo veel uiten. Ik heb soms spijt dat ik zelf geen instrument heb leren spelen. Aan de andere kant ben je nooit te oud om te leren…”

Wat is uw favoriete moment van de dag?
“Ik heb over het algemeen een drukke agenda met veel optredens, ook ’s avonds. Een avondje vrij vind ik heerlijk! Dan pak ik mijn rust en kijk mijn favoriete programma’s. Ik ben gek op spelletjesshows, Goede Tijden, RTL Boulevard…”

Het volledige interview met Willeke Alberti lees je in de nieuwste editie van Fabulous Mama. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.