Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Voorwoord Flory: FEESTJE!

Flory (37) is getrouwd met Anton (49), moeder van Maud (8) en Jynthe (5) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Voorwoord Flory: FEESTJE

We zijn inmiddels een jaar verder. Vorig jaar rond deze tijd kreeg ik de eer om hoofdredacteur te worden van Fabulous Mama. De eerste editie waar mijn naam in het colofon onder het kopje hoofdredactie stond, was de uitgave met covermama Nicolette van Dam en haar dochters.

De aanloop naar deze uitgave was lang, we zouden een evenement organiseren voor Fabulous Mama of the Year 2020. Helaas liep hetafgelopen jaar anders: alle afspraken werden verplaatst naar online, het evenement werd een bezoekje aan de winnaars en mijn functie zette zich voornamelijk voort vanachter mijn bureau.

Natuurlijk had ik me deze periode heel anders voorgesteld, maar soms lopen dingen niet zoals je ze gepland hebt en ik heb geprobeerd er het beste van te maken. Als ik terugkijk op de magazines die we hebben uitgegeven in dit jaar ben ik trots, trots op wat we als team hebben bereikt, trots op de steun die ik heb gekregen van mijn collega’s en trots op onze samenwerkingen. Iedereen heeft het beste met mij voorgehad en me geholpen op de momenten dat ik hierom vroeg.

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 7-2021. Deze bestel je hier.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.