Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vrouw zit op haar telefoon op second love

Taboemoeder: ‘Ik zit op second love

Marieke (36): Sinds mijn 17e ben ik al samen met mijn man Remy. Hij was mijn jeugdliefde. Na een aantal jaar gingen we samenwonen, we trouwden en kregen daarna twee dochters. De oudste is inmiddels 8 en de jongste 5.

Iedereen ziet ons als het perfecte gezin. Als iemand het over huisje, boompje, beestje heeft, denken ze altijd aan ons. We wonen in een mooi huis, hebben beide een leuke baan en de kinderen gedragen zich voorbeeldig. Dit is waar iedere vrouw van droomt…

Helaas is niets minder waar. Ondanks alles miste ik iets in mijn leven. Aandacht die echt alleen voor mij was, die ik niet hoefde te delen met anderen. Iemand die tijd voor mij heeft en een luisterend oor biedt. Ook op seksueel gebied miste ik het nodige.

Na de geboorte van mijn jongste dochter, had ik het gevoel niks meer waard te zijn. Remy werkte veel en ik was alleen maar bezig met de zorg voor de kinderen. Als hij ’s avonds thuis was, viel hij op de bank in slaap. Zat ik dan in mijn sexy lingerie met de kaarsjes aan en een snurkende man op de bank.

De maanden vlogen voorbij en ik voelde mij steeds meer alleen. Tot ik besloot een account aan te maken op Second Love. Dat was echt een verademing. Eindelijk kreeg ik de aandacht waar ik zo naar verlangde en daarnaast hoefde ik niet te liegen over mijn thuissituatie.

De eerste man met wie ik een klik had was Jasper. Hij miste, net als ik, iets in zijn relatie en wilde uitzoeken of second love misschien het gemis kon opvullen. De gesprekken die we met elkaar hadden gingen over van alles en nog wat. Hij bood een luisterend oor wanneer mijn man weer eens lag te snurken. Met hem kon ik mijn dag bespreken. Andersom vertelde hij mooie verhalen over zijn verre reizen en gaf hij regelmatig complimentjes.

Die complimentjes werden steeds meer en ook vanaf mijn kant werd er flink geflirt. We bespraken onze fantasieën en ik droomde er ’s nachts over. Na een tijdje besloten we af te spreken in een hotel, terwijl ik tegen Remy vertelde dat ik meidenavond had. Dit was echt een eyeopener. Jasper is een romanticus en legde mij helemaal in de watten. Hij gaf mij een gevoel dat ik al jaren niet meer had gehad….

In het begin voelde ik me heel schuldig. Eigenlijk ging ik vreemd. Maar doordat ik second love gebruikte voelde het nog een soort van legaal. Toch besloot ik dat afspreken misschien te ver ging. Met Jasper heb ik dan ook geen contact meer, dat heb ik na onze ontmoeting in het hotel afgehouden.

Jasper was een boost voor mijn zelfvertrouwen. Door hem ben ik weer een leuke moeder voor mijn kinderen geworden. Ook mijn relatie met Remy is verbeterd. Ik geniet veel meer van hem. Dat is iets wat veel mensen zich niet kunnen voorstellen. Door de aandacht van andere mannen ben ik minder gaan eisen van Remy. Ik stoor me er niet meer aan als hij in slaap valt op de bank of niet meehelpt met de afwas.

Een affaire zoals met Jasper heb ik niet meer gehad, maar ik zit nog regelmatig op second love. Ik vind het spannend om nieuwe mannen te leren kennen, en voel me er comfortabel bij. Kletsen en flirten via de telefoon voelt onschuldig genoeg, ook al weet ik ergens wel dat ik niet helemaal zuiver bezig ben. Dan ben ik toch blij dat ik ’s avonds lekker tegen mijn snurkende man aan kan kruipen. Ik wil Remy voor geen goud kwijt. Een beetje aandacht kan geen kwaad, toch?

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op webredactie@fabmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

Fabulous mama altijd als eerste op de deurmat? Bekijk de diverse voordelige abonnementen en mis niets meer!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.