Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Taboemoeder: ‘Als de kinderen naar school zijn, huur ik een gigolo’

Margot (43): “Acht jaar geleden ben ik gescheiden. Na twaalf jaar huwelijk was de liefde op. Achteraf gezien zijn we veel te jong getrouwd: hij was mijn eerste vriendje en ik raakte zwanger… We dachten dat trouwen the right thing to do was. Gedurende ons hele huwelijk was ons seksleven op zijn zachtst gezegd belabberd.

´Tja, toen mijn ex na de scheiding uit de kast kwam als homo, verklaarde dat veel.´

Ondertussen had ik me jarenlang afgewezen gevoeld. Ik was zo onzeker geworden over mijn seksualiteit en uiterlijk – was ik wel aantrekkelijk? – dat ik na de scheiding niet durfde te daten. Ondertussen had ik wel behoefte aan seks.

Toen ik in een tijdschrift het verhaal las van een vrouw die een date had met een gigolo, was ik meteen enthousiast! Als ik een man zou inhuren, had ik zelf de touwtjes in handen en hoefde ik me geen zorgen te maken of ik wel leuk of aantrekkelijk genoeg was. Ik moest wel even moed verzamelen, maar een paar weken later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en via een gigolo-service een man uitgezocht.

Die hele ervaring was zo empowering… Ik voelde me sterk, onafhankelijk en zelfstandig! De sfeer was ontspannen en de  seks was gewoonweg fantastisch. Er ging een wereld voor me open. Seks met een man die houdt van het vrouwenlichaam, zonder gecompliceerde gevoelens of emotioneel gedoe… Ik kon eindelijk onbevangen genieten!

Lees het hele verhaal in Fabulous Mama editie 1-2020. Koop hem in de winkel of bestel deze hier.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine dan op Instagram of op Facebook!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.