Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Taboe moeder: Ik heb mijn kinderen laten liegen dat ik corona heb

Anja (43): “Vorige maand heb ik mijn oogleden laten corrigeren. Vanaf mijn 35e zijn mijn oogleden steeds meer gaan hangen en mijn hele uitstraling werd er zwaarder en vermoeider door. Vooral in de avond zag ik er tien jaar ouder uit. Ik baalde ervan, maar dacht altijd: dat ga ik later laten doen, als ik een jaar of vijftig ben. Totdat ik een vriendin sprak die een ooglidcorrectie had laten uitvoeren. Zij was er superblij mee en vroeg me waarom ik ermee zou wachten… Hoe eerder, hoe beter zei zij, want des te langer zou ik er plezier van hebben.

Haar opmerking bleef maar door mijn hoofd spoken en toen ik een goede aanbieding voorbij zag komen, heb ik een afspraak gemaakt. De operatie zelf was zo gepiept – ik stond letterlijk binnen een kwartier weer buiten – maar ik had pleisters op mijn ogen en blauwe plekken eronder. Ik zag er niet uit. Ik heb me op mijn werk twee weken ziek gemeld en me teruggetrokken in huis. Tegen mijn omgeving heb ik gezegd dat ik corona had.

Het volledige verhaal van Anja lees je in de nieuwste Fabulous Mama 1-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.