Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Sophie de Buisonjé: coverstory

Na een turbulente tijd waarin een ziekte werd overwonnen, een dochter werd geboren en een huwelijk werd gered, pakt Sophie de Buisonjé nu haar eigen podium en leeft ze vanuit haar eigen passie. “Met veel liefde managede ik Xander zijn zaken, maar nu is het tijd voor mij.”

Sophie de Buisonjé: coverstory

Het is een prachtige dag als ik door de rustige straten van Bussum naar de villa van Sophie (40) en Xander (45) de Buisonjé loop. Het onderkomen doet dienst als huis, kantoor en yogastudio. Sophie doet open, in comfortabele huiskleren en zonder make-up. Ze verontschuldigt zich. “Ik heb de hele week fotoshoots, dus ik dacht: vandaag even geen glamour.”

De familie is net terug van vakantie. Eerder dan gepland, want de een na de ander werd ziek. Echt uitgerust is Sophie dus niet, maar de agenda voor deze week staat al weer vol. Ze heeft het druk met haar nieuwe yogastudio en movement wear, zoals ze die noemt. Het vooruitzicht van een maand Bali deze zomer maakt veel goed. “Het is een lekker gevoel dat je naar een bepaald punt toe kunt werken.

Zelfstandig ondernemer

Omdat Xander en ik allebei zelfstandig ondernemer zijn, kunnen we onze vrije tijd redelijk op elkaar afstemmen. We blokken die tijd echt. Dat deden we in het verleden niet, dan lieten we ons leiden door de boekingen van Xander. Als die in het buitenland waren, organiseerden we er een vakantie omheen. Dat klinkt romantischer dan het is, want Xander had nooit een optimaal vakantiegevoel.”

Xander en Sophie zijn op een punt in hun leven beland dat alles op zijn plaats valt. Ze wonen met hun zoon Dex (9) en dochter Céla-Lynn (2) in hun droomhuis en Sophie is haar eigen pad aan het bewandelen nadat ze lang het management van haar man op zich nam. Tot zo’n drie jaar geleden stond haar leven veelal in het teken van Xander. Sophie: “Met veel liefde en toewijding hoor, maar onze gesprekken gingen uiteindelijk steeds vaker over werk. Het ging dan, omdat Xander het product is, gevoelsmatig alleen maar over hem. De balans hierin was zoek.”

Tekst Anne Bakker | Fotografie Fiona Ruhe @ smanagement.co.uk | Productie & styling Tamara Botter | Visagie Corinne van der Heijden

Dit artikel komt uit een eerdere editie van Fabulous Mama.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.