Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Rebeccaboektje

@rebeccaboektje: mama meets

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met Rebecca, moeder van Yuki, Ravi en Xan. Rebecca heeft ruim 33.500 volgers op Instagram.

@rebeccaboektje

1. Als mama ben ik…

“Denk ik best leuk, al zeg ik het zelf 😉 Ik heb veel energie en onderneem veel met ze. We gaan elke dag wel even naar de speeltuin of het park, een rondje Artis, de kinderboerderij, en als het regent naar Candy Castle, trampolinespringen of naar Nemo. Ik ben zorgzaam en vaak echt wel in voor een geintje of voor iets wat veel rommel maakt, zoals mega hutten bouwen in de woonkamer of een tent waarin ze allemaal mogen slapen en picknicken. Er mag best veel, maar ik ben ook best streng. Wat ik minder leuk vind is dat ik (vooral rondom mijn maandelijkse periode) kan ontploffen, dat is iets waar ik hard aan werk. Juist ook omdat je je kinderen datgene leert wat je zelf doet. Mega lastig dat ouderschap, maar ik doe het met zo veel liefde, passie en toewijding dat ik hoop dat ze mijn flaws later op de koop toenemen en zien wat ik altijd voor ze heb gedaan.”

2. Dit kind lijkt het meest op mij, want…

“Eigenlijk is er niet één die het meest op mij lijkt. Ze zijn alle drie echt een mix van mij en Bo en ik herken zo veel van mijzelf in alle drie hun karakters. Yuki kan heel zuinig zijn op spullen, dat heeft ze echt van mij.

 

Je leest meer over Rebecca in Fabulous Mama 5-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.