Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Oh la la… Mama springt uit de band

Ilonka (40) was toe aan een verzetje, dus nam een vriendin haar mee naar een seksclub in Spanje. Ze kon geen woord wisselen met de man die ze ontmoette, maar had een geweldige avond. ‘Het was zelfs een beetje romantisch!’ Oh la la… Mama springt uit de band…

Oh la la… Mama springt uit de band…

“Mijn vriendin was al vaker geweest en had me nieuwsgierig gemaakt met haar spannende verhalen. Ze had verteld over een darkroom, bubbelbaden en zoenen met stellen… Maar vooral het gemak van het contact sprak mij aan. Heb je oogcontact met een man van wie je denkt: hm, die wil ik wel beter leren kennen, dan is een bemoedigend knikje genoeg.

Denk je: nee, liever niet, dan draai je je hoofd weg en that’s it. Het klonk ideaal. Geen ongemakkelijke dates met mannen in wie je uiteindelijk toch geen zin hebt, geen eindeloos heen en weer ge-app. In de seksclub is het contact direct en oprecht: vind je iemand leuk en aantrekkelijk en sta je open voor een fysieke verkenning, dan is het met één blik geregeld. Dit moest ik meemaken!”

Mannenhanden op mijn lijf

“Een maand later zit ik met mijn vriendin in een taxi op weg naar de club. We hebben goed ingedronken, ik ben niet meer helemaal helder. Precies de staat waarin ik wil zijn voor dit spannende avontuur.

De club ligt in een rustige buitenwijk van Madrid. De taxichauffeur moet even zoeken, want aan de buitenkant zie je niks bijzonders, het pand ziet eruit als een villa. Er zijn geen opzichtige neonlichten of afbeeldingen van blote vrouwen, geen mannen die rondhangen op straat. Er lopen alleen wat mensen in en uit, en als je heel goed luistert hoor je muziek. Deze club is low profile en discreet. Ideaal als je anoniem uit de band wilt springen…

Je leest het hele artikel in de nieuwste Fabulous Mama 7-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.