Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Nieuwe-ronde-nieuwe-kansen

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Editorial

Nieuwe ronde nieuwe kansen.
Flory Huisman (36) is hoofdredacteur van Fabulous Mama en is getrouwd met Anton (48), moeder van Maud (7) en Jynthe (4) en bonusmoeder van Charlotte (16).           

Voor mij is the sky the limit

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Je zou bijna zeggen: gelukkig, 2020 is voorbij. Het jaar dat voor velen en ook voor mij begon met goede voornemens en wensen. Dit zou mijn jaar worden, en gek genoeg is dit ook deels gelukt. Jynthe ging naar school, ze vindt het leuk en het gaat ontzettend goed. Maud gaat lekker en is op haar plek bij meester Erwin, en Charlotte studeert zich dapper door het VWO. En als de kindjes lekker gaan, ben ik tevreden.

Nieuwe-ronde-nieuwe-kansen
Ja hoor meester Erwin en Maud poseren wel even voor de foto
Nieuwe-ronde-nieuwe-kansen
Charlotte, wat word je groot, al een hele dame

Dit klinkt alsof ik mezelf wegcijfer, maar dat is zeker niet het geval. Ik ben een enorme ‘carrièretijger’, voor mij is the sky the limit en het kan altijd beter. Mensen in mijn omgeving vinden mij een enorme wervelwind, maar zelf zie ik dat niet zo. Ik stel gewoon doelen, doe mijn oogkleppen op en ga vol goede moed op weg. Je zult begrijpen dat ik dus niet altijd de stabiele factor ben in ons gezin, dat is Toon, mijn lieve rots in de branding. Elke avond zorgt hij dat er gezond en lekker eten op tafel komt. Dat is maar goed ook, want zo gedreven als ik ben in mijn carrière, zo makkelijk maak ik het mezelf in de keuken.

Thuis

Thuis is echt mijn basis; Toon is rustig, geduldig en houdt niet van veranderingen. Zo gaan wij bijvoorbeeld elke avond rond hetzelfde tijdstip naar bed en er elke ochtend rond dezelfde tijd weer uit. Vast onderdeel van ons ritueel is in bed nog even naar Shownieuws kijken. En als Dyantha het presenteert, zeg ik altijd tegen Toon: “Haar wil ik een keer vragen voor Fabulous Mama.” Nou, dat is gelukt! Net als de rondleiding die Maartje ons geeft door haar leuke huis in Amsterdam en Saar van het populaire Instagram-account @Saarbliss, die ons over haar moederschap vertelt.

Even een kleine throwback naar de covershoot met Nicolette

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Voor Fabulous mama zitten we bomvol ideeën om er een prachtig 2021 van te maken. En ik? Ik ben op de juiste weg. Ik zal niet minder bouwen aan mijn carrière, integendeel, maar de weekenden hou ik vrij om te genieten met mijn gezin.

Liefs,

Flory

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.